Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Koltai Róbert elárulta a hosszú házasság titkát, Gyenesei Leilát a kislánya segíti édesapja halálának feldolgozásában, egymás mellett találta meg a szerelmet VV Bálint és Czibolya Niki.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő a tudásával zsűritagként segíti a Miss World Hungary versenyzőit, akiket egyúttal több jelentős szempont szerint értékel.

„Több olyan lány van, aki a mai trendeket követi, ami hozzám, megmondom őszintén, nem áll annyira közel” – fogalmazott a Borsnak Kulcsár Edina, aki jobban szereti, ha a nők csak sejtelmesen keveset mutatnak meg magukból ahelyett, hogy mindenüket kitennék. „Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. A mai világban nincs olyan, hogy vagy ez vagy az, hanem mindent lehet látni, így az idei felhozatal is nagyon vegyes. 

Egy biztos, ha a lányom nagyobb lenne, nem feltétlenül örülnék neki, ha ennyire kitenné magát a kirakatba.

Ettől függetlenül mindegyik lány nagyon szép és csinos. Szerintem nincs olyan, hogy ideál, hanem egy komplett képről van szó, én legalábbis ezt nézem" – fejtette ki a Miss World Hungary 2014-es győztese, aki szerint kardinális kérdés a természetesség, na meg a jó cipőválasztás. „Itt nem feltétlenül a külső jegyekre gondolok, hanem arra, hogyan adja magát az illető. Az örök tanácsom, hogy mindenki adja önmagát!”

Koltai Róbert

Koltai Róbert évek óta vidéken él a feleségével, Gaál Ildikóval, és féltve őrzi a magánéletüket. A a VIASAT3 Adom a napom! című műsorával mégis kivételt tett és őszintén vallott a házasságáról, valamint az újrakezdésről. Az is kiderült, hogy nemrég már a 80. születésnapját ünnepelte, ennek ellenére kiugró egészségnek örvend, nagyon boldog és kiegyensúlyozott.

Az életünk különféle helyzetek sorozata. Az ember mindig megpróbálja a lehető legjobb lépést tenni

– fogalmazott a színművész, aki 60 felett kezdett új életet, amikor 38 év után véget ért a házassága Pogány Judittal. Koltai szerint nagy bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy annyi idősen tervezze újra az életét, ám végül sikerült neki. Hét évvel ezelőtt boldogságra lelt jelenlegi felesége mellett, aki nemcsak a másik fele, hanem több közös munkájukban a rendezője is.

„Többnyire igaza van” – mondta Gaál Ildikóról a színész. Hozzátette, aa szakmailag egymásnak is felszülnek, és nagyobb hangerővel beszélnek, a jóindulat akkor is megmarad kettejük között és a végére mindig kibékülnek. A hosszú házasság titkáról Koltai csak annyit mondott:

Nem kell elválni!

Gyenesei Leila

Gyenesei Leila 38 éves, de már elvesztette a szüleit. Az édesapját egy hónappal ezelőtt temette el, a gyász feldolgozásában pedig a legnagyobb segítsége a kislánya.

„Szerencsére mindent, amit szerettem volna elérni ennyi idős koromra, sikerült megteremtenem. A legfontosabb is itt van mellettem, Mimi. Ő a legféltettebb kincsem. Hihetetlen erőt ad, hogy ő van nekem, hogy mennyi mindent csinálhatunk együtt. De abba belegondolni, hogy egy hónappal ezelőtt el kellett temetnünk édesapámat, rettenetes. Arról nem is beszélve, hogy a családunk legidősebb generációjába tartozom mostantól, pedig csak 38 vagyok” – mondta a Story magazinnak Gyenesei, akinek az édesapja, Gyenesei István március 21-én, életének 76. évében, rákbetegség miatt hunyt el.

„Amikor csak tudtam, az elmúlt egy évben édesapámmal voltam. Amikor pedig megtudtuk, hogy az orvosok már nem tudnak segíteni, próbáltunk arra összpontosítani, hogy megfelelően kezeljük az elmúlást. Ha a részletekről nem is, Mimi a nagyapa állapotáról tudott. Ma is, amikor sírni lát, megsimogatja az arcom, majd elmondja, mennyire szeret. Megkérdeztem egy szakembert, és az ő tanácsát szem előtt tartva gyászoljuk a nagypapát, azaz Pamit, ahogy az unokák hívták” – mesélte a világbajnok öttusázó, aki már televíziós műsorvezetőként dolgozik. „Amikor anyukámat elveszítettem, a sport segített, hogy túléljem. Apa halálának feldolgozásában pedig Mimi, a családom, a barátaim és a munkám segít, de különösen Mimi létezése adja a legtöbb erőt” – árulta el Gyenesei Leila, akire nemrég a szerelem is rátalált.

VV Bálint és Czibolya Niki

VV Bálint és a Next Top Model Hungary gyönyörű versenyzője, Czibolya Niki között is dúl a szerelem: a fiatalok már lassan három éve vannak együtt, a terveik között a családalapítás is szerepel.

„Az az életforma, amit űzök, és mindaz, ami a modellkedéssel jár, nem kedvez a párkapcsolatoknak. Korábban rengeteg vitát szült, ha egy munka miatt el kellett utaznom, akár rövidebb időre is. Bálint az első olyan férfi az életemben, aki nem akar az időmmel rendelkezni, aki nem kér számon, mikor hova megyek, és egyébként ez fordítva is igaz. Ismerjük egymást, megbízunk a másikban, ezért is biztatott, hogy mondjak igent a műsorra" – mesélte a Story magazinnak Czibolya Niki. Hozzátette: attól sincs megrettenve, hogy kedvesével egy reality-showban szerepeljenek, még akkor sem, ha ez számára teljesen ismeretlen terep.

A modell elárulta, hogy Filipánics Bálinttal a 2021-es Miss Balaton gálán ismerkedett meg. Ő a színpadon állt, az egykori villalakó pedig a nézőtéren ült, ekkor akadt össze a tekintetük. Czibolya elmondása alapján jelenleg arra rendezkedtek be, hogy két hetet tölt Sándorfalván, ahol a családja vállalkozásában dolgozik, majd szintén kettőt a Balatonnál home office-ban, ahol Bálint tevékenykedik kapusedzőként.

„Egy ideje így vagyunk, de korábban éltünk már együtt egy évet Budapesten, pár hónapot meg Barcelonában. Most ez is egy ideiglenes állapot. Az biztos, hogy együtt tervezzük a jövőt, és hogy szeretnénk családot, de hogy hol lesz majd a bázisunk, azt még magunk sem tudjuk."

Polgár Árpád és Polgár Tünde

Polgár Árpádot és feleségét, Polgár Tündét nemrég kidobták egy New Orleans-i sírkertből, ahol a portást lefizetve a megismerkedésük 25. évfordulóját tartották. A temető a város egy nevezetességének számít, ahol egy woodoo papnő síremléke mellett egy világsztár tervezett nyughelye is megtalálható. Éppen ezért a helyszínre belépővel lehet bejutni, ám a Polgár-házaspár látogatásakor már az összes jegy elkelt. A rendszert kenőpénzzel próbálták kijátszani – sikertelenül.

„[A portás] vagy ötször elmondta, hogy fejenként huszonöt dollár a túra, mire Tünde adott neki egy ötvenest. Végül be is engedett minket, de egy perc múlva érkezett valaki, aki kizavart minket. [...] Mondjuk ez szerintem jó, mert ezzel azt mondják, hogy még nem vagyunk odavalók” – magyarázta egy YouTube-videóban Polgár Árpád, akinek a felesége átokra gyanakodott. „Szerintem ez a woodoo papnő átka volt, hiszen az ő sírjához még eljutottunk. De az is lehet, hogy a Nicolas Cage megtudta, hogy jövünk és kidobatott minket, mivel hallotta, hogy mit mondtál róla. Merthogy a színész abban a temetőben vett sírhelyet a családja számára és megépítette a piramist, amely majd a síremléke lesz neki és a rokonainak. Szerintem ő is néz minket és tudja, hogy mennyire utálod őt” – szólt a férjéhez Polgár Tünde.

(Borítókép: Polgár Árpád és Polgár Tünde. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)