Veszekedés közben bántalmazhatta a barátja Britney Spearst, akihez egy szállodához érkeztek mentők nemrégiben. Az énekesnő cáfolja a híresztelést.

Mentők érkeztek Britney Spears-hez egy szállodába, ahol amerikai lapok szerint az énekesnőt a barátja, egyben korábbi házvezetője, a 37 éves Paul Richard Soliz bántalmazta. Spears cáfolta a híreszteléseket és állítja, a mentők felesleges jelenetet rendeztek, ő ugyanis csak szaltózni szeretett volna a szobában, ami rosszul sült el. A mentők egy, a 911-es segélyhívó telefonszámra érkező segélykérésre érkeztek ki a Los Angeles-i Chateau Marmont szállodához, ahol az énekesnő és Soliz tartózkodott.

A TMZ értesülései szerint Spears és a barátja szerda éjjel érkezett meg a szállodába, ahova nem sokkal később rendbontás miatt hívták ki a rendőrséget. A szemtanúk szerint az énekesnő zavarodott állapotban zaklatta a szálloda vendégeit, azonban a rendőrök nem észleltek problémát, ezért távoztak. Ezután Spears és Soliz iszogatni és bulizni kezdett a szobájukban, ám információk szerint hirtelen veszekedni kezdtek, ami tettlegességig fajult. A lap úgy tudja, Spears a veszekedés közben sérült meg, majd önkívületi állapotban sikoltozott a folyosón, emiatt a vendégek azt gondolták, idegösszeomlása lehet, így mentőt hívtak hozzá.

A helyi tűzoltóság Page Six-nek nyilatkozó szóvívője szerint ugyanakkor a segélyhívót egy felnőtt nő tárcsázta, aki állítása szerint megsérült a szállodában. Spears a sérüléseit részletesen nem írta le, ettől függetlenül nem sokkal hajnal előtt kiérkeztek hozzá a mentősök, akik végül senkit sem szállítottak kórházba. Az énekesnő testőri kísérettel, épségben, takaróba burkolózva, párnával a kezében távozott a luxusszállodából, majd egy forrás szerint hazatért Thousand Oaks-i otthonába.

A lapnak Spears ismerősei is megszólaltak, állításuk szerint nagyon aggódnak az énekesnőért. Úgy vélik, Soliz kezdettől fogva bajt hoz a popdívára, aki tavaly augusztusban került közel egykori, büntetett előéletű alkalmazottjához. A férfi ellen 2014 és 2019 között emeltek vádat többek között gyerekek veszélyeztetése, csendháborítás és illegális fegyverbirtoklás miatt.

A 42 éves énekesnő később az Instagram-oldalán reagált a bántalmazásról szóló vádakra. A felduzzadt bokájáról osztott meg videót állítva, hogy a nappaliban szaltózva szerezte a sérülést, amelyhez a felhajtás helyett csak jégre lett volna szüksége.

A botrány óta egyébként Britney Spears válását hivatalosan is kimondták. Az énekesnő és Sam Ashgari amerikai modell egy év házasság után, 2023 augusztusában adta be a válókeresetet, a házasság felbontását pénteken tette hivatalossá a Los Angeles-i megyei bíró. 

(Refresher)

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Getty Images)