Május első vasárnapja még a sztárok életében is az édesanyákról szól.

Kárpáti Rebeka

Május első vasárnapján tartják hazánkban az anyák napját, így ekkor még a sztárok élete is csak erről szól. Kárpáti Rebeka a Tények műsorában fedte fel, hogy mivel is készül erre a neves alkalomra.

A műsorvezető szerint ezen a napon a legkisebb gyermekektől a felnőttekig mindenki szeretné megajándékozni édesanyját és erre a Zenebutik csatornáján nagyszerű alkalom fog nyílni, ugyanis délelőtt 10 órától délután 14 óráig népszerűelőadóké lesz a főszerep, akiktől lehet majd zenét kérni, a kért dalokat pedig természetesen meg is lehet majd címezni.

Kárpáti Rebeka mellett a kezdeményezés másik házigazdája Dred Bíró Zsolt lesz, aki elárulta, hogy volt olyan, mikor ő maga is a képernyőn keresztül üzent anyukájának.

60 évesen lett szépségkirálynő egy argentin hölgy

Ahogyan arról a Velvet is beszámolt Alejandra Marisa Rodríguez egy 60 éves Buenos Aires-i ügyvéd és újságíró lett a Miss Universe Buenos Aires győztese. A sikerrel történelmet írt, de nem állt meg ennyinél.

A helyi versenyen elért sikerével lehetőséget kapott, hogy országos szinten is megméresse magát, ahol ismét győzött, így már biztos, hogy ő képviseli a dél-amerikai országot a Miss Universe világversenyen.

Kanizsai-Silka Ágnes divatszakértő sikerekkel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte agyon fontos, hogy társadalmilag tudatosítsuk, hogy az idő múlása és az öregedés nem azt jelenti, hogy látszani is kell az öregségnek. Kiemelte, hogy Alejandra Marisa heti három nap sportol, nagyon figyel az egészséges táplálkozásra és a megfelelő bőrápolásra is. Mindezek mellett egy határozott és önbizalommal teli nő és mivel ügyvéd és újságíró is egy nagyon intelligens és értelmes egyén is.

(Borítókép: Kárpáti Rebeka. Fotó: Németh Kata/Index)