Olyan rokoni kapcsolatokat tárunk fel a sztárvilágból, amelyeket az emberek nagy része még csak nem is sejtett. Van itt minden: elfeledett apáktól homályba veszett rokonságokig.

Dakota Johnson, Melanie Griffith és Don Johnson

Tudta, hogy a Szürke ötven árnyalatának sztárja, Dakota Johnson Melanie Griffith és Don Johnson lánya? Sőt a nagymama a hatvanas évek ikonikus színésznője, Tippi Hedren, a Madarak főszereplője és Hitchcock állandó múzsája volt. 

Angelina Jolie és Jon Voight

A nevükből nem egyértelmű, de bármilyen meglepő is, mégis apa-lánya kapcsolat van Angelina Jolie és Jon Voight között. A színésznő még fiatalon elhagyta az apja családnevét, mivel a kapcsolatuk igencsak viharos volt. Miután Voight megcsalta Angelina Jolie édesanyját a színésznő nem tudta megbocsájtani a félrelépést édesapjának. Később sem lett teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk:

közel egy egész évtizeden át nem beszélt egymással a két színész.

Kapcsolatuk akkor lett jobb, mikor a színésznő és Brad Pitt 2016-ban elváltak egymástól

Gwyneth Paltrow és Blythe Danne

Gwyneth Paltrow-ról valamiért kevesen tudják, hogy a szülei is híresek. Édesanyja Blythe Danne, aki többek között a népszerű Apádra ütök című filmben is szerepelt. A Vasember sztárjának édesapja pedig Bruce Paltrow producer.

Ralph Fiennes és III. Károly

A brit királyi család rokoni kapcsolatait nem könnyű követni, azonban a különböző családfakutatásoknak hála tudjuk, hogy Ralph Fiennes és III. Károly király rokonok. A kétszeres Oscar-jelölt színész és Károly nyolcadunokatestvérek, azaz mindketten az 1400-as években uralkodó skót király, II. Jakab leszármazottjai.

Jenny McCarthy és Melissa McCarthy

A két színésznőnek bár a családneve egyezik, de senkinek nem jutna eszébe, hogy rokoni szálak is fűzik egymáshoz őket. A két McCarthy nem édestestvérek, hanem unokatestvérek. Kettejük közül Melissa az ismertebb név Hollywoodban, azonban unokahúga is ismert. Szerepelt többek között a Két pasi meg egy kicsiben, és igencsak aktív az Instagramon is, valamint tévés műsorvezetőként is dolgozik. 

Emma Roberts és Julia Roberts

Ha Julia Roberts a nagynénéd, és az apukád is színészként keresi a kenyerét, akkor szinte garantált, hogy ezt a szakmát választod majd. A legtöbben nem tudják, hogy bár nem anya-lánya kapcsolat van a két színésznő között, de Emma Roberts nagynénje Julia Roberts. 

(Borítókép: Ralph Fiennes és III. Károly király. Fotó: Chris Jackson/Getty)