Kristen Stewart ismét vámpírként tér vissza a mozivászonra, ám ezúttal nem az Alkonyatból ismert Bella Swanjaként, hanem a Flesh of the Gods című film főszereplőjeként.

Vérfagyasztó thriller érkezik a mozikba 2025-ben: a Flesh of the Gods (Istenek húsa) című film előkészületeit idén májusban kezdték meg, a főszerepekben Kristen Stewart és Oscar Isaac lesz látható. A történet az 1980-as évek Los Angelesében játszódik, ahol egy házaspár egy átbulizott éjszakán találkozik egy titokzatos nővel. Isaac a férjet, Raoult, Stewart pedig a házaspár női tagját alakítja majd, 12 év után visszatérve egy újabb vámpír szerepbe

A filmet rendezőként Panos Cosmatos jegyzi majd, aki olyan egyedi alkotásairól ismert, mint például  a 2018-as Mandy című horror, amelyben  Nicolas Cage-é és  Andrea Riseboroughé volt a főszerep.  A rajongók azóta is egy hasonló hangulatú mozira vágynak.

„Magához Los Angeleshez hasonlóan a Flesh of the Gods is a fantázia és a rémálom közötti határmezsgyén egyensúlyoz. Egyszerre lendületes és hipnotikus, egy hot rod örömlovaglásra visz mélyen a pokol csillogó szívébe” – nyilatkozta Cosmatos a filmről, amelyet ha minden jól megy, idén kezdenek forgatni.

(Coloré)

(Borítókép: Kristen Stewart. Fotó: Getty Images)