Felforrósodott a hangulat a TV2 stúdiójában, amikor a Zsákbamacska szőke játékosa Marics Petinek kezdte riszálni a fenekét és egy kérdésével egyértelműen kikezdett az énekessel.

Nemrég újra elindult a TV2 egyik sikerműsora, a   Zsákbamacska , amelynek az új műsorvezetője Marics Peti lett. Az énekes többször is bizonyította már rátermettségét a csatornánál, a   Sztárban sztár   című műsorban zsűritagként, míg a   Dancing with the Stars -ban versenyzőként villogtatta meg a tehetségét tavaly. A   Zsákbamacskát   a múlt évben Majka és Pápai Joci tette népszerűvé, ám az RTL-hez való átigazolásukat követően a helyükre Marics Peti, T. Danny, Szente Vajk és Pető Brúnó került.

A legutóbbi adásban a ValMar énekesével az adás kellő közepén kezdett ki az egyik versenyző, Eszter, aki őzike jelmezben jelent meg a kamerák előtt. Marics éppen neki segített döntéseket hozni a malacperselyeknél, miközben oda-vissza szálltak a kétértelmű célozgatások. Eszter előbb a fenekét Marics felé tolva csóválta meg a farkincáját, majd amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy szeretné-e tovább törni a perselyeket, vagy elviszi az addig összegyűjtött 300 ezer forintot, a lány szemrebbenés nélkül az énekes felé fordult.

Más ajánlatot nem kapok?

Marics Petit egyébként egy szakmabeli lánnyal, Binhky-vel boronálták össze a közelmúltban, a fiatal énekesnő azonban tagadja, hogy bármi lenne köztük.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Szollár Zsófi/Index)