Számos feladat után az aktfotózással is meg kellett birkózniuk nemrég a Next Top Model Hungary című műsor versenyzőinek. Íme a fotók!

A saját korlátjaikon átlépve, a Next Top Model Hungary versenyzőinek hétről hétre bizonyítaniuk kell, hogy a siker érdekében le tudnak küzdeni minden eléjük gördülő akadályt. Nemrég például sellőnek öltözve kellett víz alatt pózolniuk, a következő adásban pedig ismét ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból, ugyanis aktképek készülnek majd róluk.

Feltehetően ismét lesz olyan, aki nem érzi majd magát feszélyezve a feladattól, de az is borítékolható, hogy egyesek nem vállalják majd a fotózást. Hogy utóbbinak lesz-e következménye, az a vasárnap esti adásból kiderül, ahogy az is, hogy ki dobja le a textilt. Addig is mutatunk néhány werkfotót a fotózásról a Femina jóvoltából.

A divatvilágban egyébként nem ritka, hogy aktfotókkal népszerűsítsenek márkákat vagy divatházakat. Fontos megjegyezni, hogy ezeken a képeken nem az erotika dominál, a meztelenség művészi értékkel bír.

(Borítókép: Hawa köntösben. Fotó: TV2)