Komoly ígéreteket fogalmazott meg Károlyi Róbertnek, a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor egy volt versenyzőjének a zsűriszékből Majka, ám a fiatal férfi szerint a rapper azóta is elérhetetlen.

Károlyi Róbert a TV2 Sztárban sztár leszek! című zenés tehetségkutató műsorának harmadik évadában volt Majka mentoráltja. A rapper a fiatal férfi kiesésekor komoly ígéreteket fogalmazott meg arra vonatkozóan, hogy a civil életben nagyon szívesen segíti az ifjú tehetséget, aki akkor is számíthat rá, ha ő maga új lemezt készít. Azóta két év telt el, Károlyit pedig állítása szerint rendre felkérdezik, hogy miért nem fogadta el Majka ajánlatát. A férfi megelégelte a kérdéseket és tiszta vizet öntött a pohárba. Majkát hazugnak nevezte és elárulta, hogy egykori mentora válaszolni sem hajlandó neki.

Bár Róbert hálás a műsornak, hiszen jól érezte ott magát és a mai napig felismerik miatta, de fájó pont számára, amikor kérdezgetik tőle, hogy miért nem fogadta el Majka ajánlatát, aki a kamerák előtt ígérte meg neki, hogy segíteni fogja őt.

„Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy »Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami«. Nyilván éltem ezzel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljek vele, de amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly… Biztos találkoztatok már ilyennel az életben, mikor... »nem, jelölj be Messengeren«. Itt már tudtam, hogy ne számítsak nagyok sok mindenre” – emlékezett vissza Károlyi Róbert, aki a műsort követően két alkalommal is írt Majkának. A rappertől először azt a választ kapta, hogy az új lemeze készítésekor felkeresi, másodjára pedig csak egy emotikont küldött neki válaszul.

„Azóta Majka kiadott új dalt, még másik versenyzővel is, de nekem nem szólt senki semmiről. [...] Minden, amit elmondott, hogy ő segítene nekem, ebből semmi nem valósult meg” – mutatott rá az egykori versenyző. Károlyi állítása szerint nem azért tette közzé a videót, hogy ezzel felkeltse Majka figyelmét, sem azért, hogy gyűlölködjön a történtek miatt, hanem csak szeretné tisztázni a helyzetet mindazok előtt, akik máig arról kérdezik őt, miért nem élt a rapper által felkínált lehetőséggel. Ezzel ma már ő nem kíván élni, elmondása szerint ugyanis összeállt a legjobb barátjával és létrehoztak egy új formációt.

@kaerinthehouse ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA VÉGRE!!🙄 Minden link a bioban!! #fy #4upage #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #rap @Ahrloh ♬ eredeti hang - Róbert Károlyi

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)