A hétfői Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Tóth Gabi beugrott beteg testvére, Tóth Vera helyett egy emlékkoncerten, aki betegsége miatt kénytelen volt lemondani a Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa emlékkoncerten való fellépését.

Tóth Gabi az utolsó pillanatban vállalta el a helyettesítést, annak ellenére, hogy korábban soha nem énekelte az előadásban szereplő dalokat. 

Életemben nem énekeltem ezeket a dalokat, szóval nagyon izgultam

– osztotta meg Gabi az Instagram-történetében. 

A rögtönzött fellépés jól sikerült, Gabi hálás volt a közönség támogatásáért és testvére gyors gyógyulását kívánta. 

Annyi próba volt, amennyi a koncert előtt belefért, de szeretem a kihívásokat

 –  árulta el a művész. 

  • Bochkor Gábor és csapata a Bochkor6x turné keretében Szombathelyre látogatott, ahol összefutottak régi barátjukkal, Bokor Tiborral.

A régi rádiós kollégák, akik a Bumeráng című műsorban számtalan emlékezetes pillanatot okoztak, most újra egy asztalnál ültek. Bokor Tibor, akit a műsorban gyakran hallhattunk Bryan, az „Amerikából ideimportált belső szem és magasles” néven, valójában nem beszél folyékonyan angolul, bár karaktere ezt sugallta.

Hát, valójában nem nagyon beszélek angolul, csupán pötyögés szinten

– mesélte egy korábbi interjúban.

A Bochkor6x turné egyik állomásaként a csapat Szombathelyre érkezett, ahol nem hagyhatták ki az alkalmat, hogy meglátogassák régi barátjukat.

„Ha már Szombathelyen vagyunk, egyértelmű, hogy meglátogatjuk Bryant, a mi drága barátunkat” – írták a közösségi médiában megosztott közös fotó alatt, amelyen egy vidám vacsora közben láthatók.

  • Lékai-Kiss Ramóna megosztott egy tündéri fotót, melyen újszülött kisfiával együtt pihen. A szeretetteljes képen Lékai-Kiss Ramóna és újszülött kisfia mély álomba merülve láthatóak, ölelve egymást, ami igazán megható látványt nyújt. A képhez Ramóna egy verset is mellékelt, amely így szól:

„Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon,  

ha egy kisgyerek megszületik.  

Mert a kisgyerek egyszer felnő,  

s talán sikerül neki,  

hogy a könnyeket nevetéssé,  

a gyűlöletet szeretetté,  

az ellenségeket barátokká változtassa.”

Lékai-Kiss Ramóna ritkán posztol a családjáról és a gyerekeiről, szóval ez a bejegyzés különleges kincs a rajongóinak, akik ezáltal egy kis betekintést kapnak a műsorvezető életébe.

  • Nádai Anikó és Hajmásy Péter, a magyar sztárpár hivatalosan is bejelentette, hogy 2025-ben fogják összekötni az életüket egy nagyszabású esküvőn.

A páros már két éve jegyben járnak végre kijelölték az esküvő napját, és aktívan osztják meg az előkészületeket követőinek. Anikó és Péter kapcsolata nem mindennapi; éveken át ismerték egymást a budapesti éjszakából, és egy váratlan fordulat következtében találtak egymásra, miután korábbi párjaik összejöttek. Péter a modell Weisz Fanni volt férje, míg Anikó Bókay Gergő korábbi párja volt.

A szerelmesek már közös gyermekükkel készülnek az életre szóló ígéretük megtételére. Anikó az esküvőről szólva elmondta:

2025-ben kerül sor a nagy eseményre, és nagyszabású bulit tervezünk, ahol barátaink és családunk is részt vesznek majd.

  • Az RTL Klub népszerű reality showja, a Való Világ új évadával tér vissza a képernyőkre, Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti vezetésével. Azonban Csilla fogadtatása nem volt felhőtlen.

A Való Világ legújabb évadának kezdetét a hétvégén jelentették be a Beköltőző showban, ahol a műsorvezetők, Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti, ismertették a villában várható újdonságokat.

Megyeri Csilla, aki lila ruhájában próbálta a nézőket tájékoztatni, azonban nem aratott osztatlan sikert. Az Instagramon többen is bírálták képességeit, és számos negatív megjegyzés érkezett:

Ez az évad talán a legjobb lesz, de Csilla... Ennyire tehetségtelen női műsorvezetőt nehezen találtatok volna

– írta egy hozzászóló. Mások szerint „Peti úgy áll ott mellette, mint egy tehetetlen” vagy hogy „lehetett volna más női műsorvezető...”

Nem mindenki volt azonban ennyire kritikus. Voltak, akik kiálltak a műsorvezetőnő mellett, hangsúlyozva, hogy minden kezdet nehéz lehet:

Hajrá Csilla, mutasd meg, hogy ügyes vagy és menni fog

– bátorította a műsorvezetőt egy védelmezője.

Megyeri Csilla, aki korábban maga is versenyzője volt a műsornak, most a műsorvezetői szerepkörben próbál meg helytállni, ami új kihívások elé állítja. Az idei Való Világ évad ígéretesnek tűnik, de úgy látszik, hogy a műsorvezetői változások még nem nyerték el mindenki tetszését.

(Borítókép: Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti. Fotó: RTL)