Hírösszefoglalónkban még: Sebestyén Balázs és a felesége külön buliznak, Ábrahám Edit méltósággal szeretne megöregedni, Dubajba látogat a Zámbó Jimmy-emlékturné.

Sebestyén Balázs

A népszerű rádiós és felesége már több mint 15 éve élnek boldog házasságban. Ezúttal a Balázsék című műsorban többek között az is szóba került, hogy külön járnak bulizni.

„Mi nagyon toljuk ezt a külön bulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen” – kezdte a műsorvezető nemrégiben a Balázsék élő adásában.

„Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Ez nincs nagyon kőbe vésve” – idézi a Best magazin Sebestyén Balázst, aki hozzátette: a féltékenység náluk szóba sem kerül.

Ábrahám Edit

A 67 éves színésznő az életéről, a családjáról és az ezotéria iránti érdeklődéséről is mesélt a hot! magazinnak. A 17 éves kora óta a pályán lévő művésznő elmondása szerint nem foglalkozik a korával, de igyekszik méltósággal megöregedni. 

„Jól vagyok. Abszolút megbékéltem a korommal, nem foglalkozom azzal, hány éves vagyok. 

Egyszerűen szeretnék méltósággal megöregedni. 

Egyébként mindenki azt mondja, hogy fiatalabbnak látszom a koromnál. De régóta az a filozófiám, hogy mindig abban a koromban érzem a legjobban magam, amiben éppen vagyok. A lényeg, hogy egészség legyen. Ennyi idősen már meg tudom találni az életben azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek”

Zámbó Jimmy

A 2001-ben elhunyt énekes öccse, Zámbó Árpy azt tervezi, hogy hamarosan Dubajba látogat a Jimmy-emlékturnéval.

„Igénylik az emberek az emlékturnét, úgyhogy megyünk határon túlra is.

Ha a Jóisten megsegít, még Dubajba is eljutunk az ottani magyarokhoz”

– mondta az RTL Fókusz című műsorában Zámbó Árpy.

Molnár Áron

A HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszverseny celebkategóriájában eredetileg Molnár Áron indult volna, mivel megnyerte a hazai Sztárboxot. A magyar versenyzők között azonban ma már más név olvasható: Molnár Áron helyett Istenes Bence száll ringbe. Molnár most egy hosszas Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy többek között a kevés pénz, valamint Hajdú Péter volt az oka, hogy nemet mondott a felkérésre. 

„Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Juditos interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz” – írta bejegyzésében a színész, majd a bejegyzése végén még Istenes Bencéhez is intézett pár szót.

„Ahhoz, hogy hitelt tudjon magának szerezni, hogy miért ő méretteti meg magát nemzetközi szinten, hiszen a Sztárboxban a harmadik helyen végzett, először lehet, hogy el kellene vennie az övemet. Legalábbis én biztos, hogy ezt tenném a helyében, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak nekivágni a nemzetközi megmérettetésnek. De lelke rajta...”

Molnár Áron bejegyzése után nem sokkal Hajdú Péter is reagált.

„Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem! (...) Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban” – kontrázott Hajdú. 

(Borítókép: Molnár Áron. Fotó: Papajcsik Péter/Index)