Krausz Gábor és Mikes Anna nemrég a TV2 Ázsia Expressz című műsorában mérettette meg magát és a kapcsolatát. A sztárséf őszintén vallott a kamerák előtt arról, hogyan hatott a játék a magánéletükre. Rajta kívül Balázs Klári és Király Viktor is nyilatkozott a csatornának.

Krausz Gábor és Mikes Anna

Véget ért a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének forgatása, a szereplők pedig kendőzetlen őszinteséggel meséltek az átélt élményeikről. Köztük volt Krausz Gábor és Mikes Anna is, akik alig pár hónap együttlét után vágtak neki a kalandnak, kockára téve a kapcsolatukat. Sokan aggódtak is miattuk, ugyanis túl fiatalnak tartották a kapcsolatukat egy ilyen kihíváshoz, ám a páros kéz a kézben vette az akadályokat. Bár a sztárséf nem tagadta, hogy voltak embert próbáló pillanatai a műsornak, ezek a helyzetek pedig a legrosszabb rémálmaikat is túlszárnyalták, nem bánták meg, hogy belevágtak a forgatásokba, sőt a szélsőséges körülmények csak erősítették a kapcsolatukat. Ettől függetlenül bevallotta: nem vágnának neki még egyszer.

A műsorban szintén részt vett Sáfrány Emese és Béres Anett, Stohl András és Till Attila, valamint a Zámbó-testvérek, akiknek baráti kapcsolatát szintén megerősítették a próbatételek. Sárfány és Béres szerint a kint töltött idő teljesen megváltoztatta őket, Tilla és Stohl pedig arról vallott, hogy az eddiginél is közelebb kerültek egymáshoz.

Király Viktor

Életmódváltásba kezdett Király Viktor, az eredményről pedig a Mokka műsorában számolt be a nézőknek. Mint azt elárulta, a lelki egészsége nem volt az igazi, ezért másfél év alatt 30 kilót szedett fel. Úgy fogalmazott, ez volt az ő „kapuzárási pánikja”. Igazán akkor engedte el magát, amikor válságba került a házassága és nem foglalkozott azzal, hogy mit mondanak neki az emberek. Amikor azonban a feleségével elkezdtek rendbe jönni a dolgok és terápiára is járni kezdett, szép lassan visszatért önmagához és egészséges életmódba kezdett. Mára 20 kilót sikerült leadnia.

Balázs Klári

Balázs Klári szerdán szintén a Mokka vendége volt, ahol elárulta, hogyan viseli a bőre a koncertekkel járó megpróbáltatásokat és mit tesz annak érdekében, hogy minél üdébb és fiatalosabb legyen. Hozzá csatlakozott a stúdióban véleményével Slamovits-Horváth Beáta bőrszépészeti nagykövet is.

Az énekesnő tagadja, hogy valaha is plasztikáztatott volna. Állítja, hogy a szépségének a titka egy állandó bőrápolási rutin. Slamovits-Horváth szerint nincs is szükség plasztikára, hiszen manapság olyan kezelésekhez is igénybe lehet venni, amelyek nemcsak helyettesítik a plasztikai beavatkozásokat, de a bőr minőségének javításával még hatásosabbak is. Fontos ugyanakkor tudni, hogy egy-két kezelés után idő kell a bőrnek a regenerálódáshoz. Mivel Balázs Klári éppen egy koncertjére készül, már jóval korábban elkezdte az efféle kezeléseket, ugyanis több hét, amíg a hatóanyag teljesen beépül a szervezetbe. Ezen kívül az sem kizárt, hogy több alkalomra is szükség lesz a kívánt hatás elérése érdekében.

(Borítókép: Krausz Gábor és Balázs Klári. Fotó: TV2/Papajcsik Péter/Index)