Laci, a Házasság első látásra egykori sztárja szakított Hildával, majd beleszeretett egy ismert tévésbe, akivel már a gyermekvállalást tervezik.

Laci, a Házasság első látásra műsor egyik kedvelt szereplője a műsorban Hildával házasodott össze. Bár kapcsolatuk kezdetben döcögősen indult, idővel úgy tűnt, sikerül egymásra hangolódniuk. A műsor vége felé Laci még egy gyűrűt is Hilda ujjára húzott, jelezve mennyire szereti őt. Azonban a kapcsolat nem tartott sokáig, és a kapcsolatuk hamar véget ért.

De ahogy az életben gyakran, minden vég egy új kezdetét is jelenti. Laci újra szerelmes lett, de most egy régi ismerősébe, Konyári Edinkába, akit a Palikék világa című műsorból ismerhetnek a nézők. Laci és Edinka már több mint húsz éve ismerik egymást, de a szerelem csak most, évtizedekkel később bontakozott ki közöttük. A kapcsolatukat újraértékelve rájöttek, hogy több van a barátságuknál.

A szerelmük akkor lobbant lángra, amikor Edinka egy munkakapcsolat miatt felkereste Lacit, és ezáltal újra közelebb kerültek egymáshoz. A kapcsolatuk gyorsan fejlődött, és ma már a közös jövő, beleértve a gyermekvállalást is, szóba került.

Ez a fejlemény különösen érdekes, tekintettel arra, hogy Laci nemrég még Hildával képzelte el a jövőjét. 

Edinka korábban egy nehéz szakításon ment keresztül, amely az esküvője előtt futott zátonyra. Palik László akkor megígérte a csínos műsorvezetőnek, hogy segít neki férjet találni. Edinka két évvel ezelőtt ezzel kapcsolatban még így nyilatkozott: 

Laci megígérte, hogy kiházasít, már keresi nekem az igazit.

Úgy tűnik, az élet elrendezte a dolgokat, és bár a szerelem nem első látásra történt, ez már nem is számít, hiszen boldogságukban nincs hiány. Mindenki számára reményt adnak, hogy a szeretet végül megtalálja a helyét. Mi szurkolunk, hogy boldogok legyenek, ameddig csak élnek.

(Borítókép: Laci, a Házasság első látásra egyik szereplője. Fotó: TV2)