Nagy Feró a legújabb interjújában nemcsak a politikáról, hanem a gender-kérdésről is őszintén beszélt.

Nagy Feró ismét megosztotta gondolatait, ezúttal egy friss interjúban, ahol nem csak a magyar politikai helyzetről, de az Európai Unióról és a gender-kérdésekről is beszélt. Az énekes, aki sosem rejtette véka alá a véleményét, ezúttal is kőkeményen fogalmazott.

Az interjút a hirado.hu-nak adta, ahol Feró elmondta, hogy bár nem ért a politikához, tisztában van vele, hogy Magyarországon mindenki szakértőnek tartja magát.

Megemlítette Magyar Péter politikai tevékenységét, amelyről úgy véli, baloldali csalódottakat gyűjt össze, de szerinte ez nem fogja megbontani a jobboldali tábor egységét. 

Ügyesen csinálja, de a mi táborunkból nem fog senkit elcsábítani

– fogalmazott Feró.

Amikor a Budapesti polgármesteri posztról esett szó, Feró egyértelműen Szentkirályi Alexandra mellett tette le a voksát. Karácsony Gergelyt kritizálva elmondta, hogy még nem látott tőle olyan eredményt, ami meggyőzné a biciklivásárlásról.

Az énekes azt is kifejtette, hogy ellenzékben van az Európai Unióval szemben, mert úgy érzi, az uniós politika sok esetben nem a tagállamok érdekeit szolgálja. „Az EU ellen kell lázadni, mert olyan irányokat vesznek fel, amikkel nem értek egyet” – magyarázta.

A gender témájában Feró különösen élesen fogalmazott: 

Most már lehetek lány is, ha akarok. Marhajó!

– jegyezte meg Feró, kiemelve, hogy a jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik, hogy bárki szabadon választhassa meg a saját nemének identitását. 

Végezetül Feró arról is beszélt, hogy a modern családmodellekkel kapcsolatban is van véleménye. „Két férfi összeköltözik és ők család? Nem. Ettől még éljenek együtt, legyen meg a boldogságuk, de ne legyen már kötelező ez nekem” – fejtette ki, kiemelve, hogy ő a hagyományos családmodellt tartja ideálisnak.

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)