Egy meglepő Instagram bejegyzéssel lepte meg követőit Tóth Gabi, amelyben elárulta, mikor és hogyan esett szerelembe jelenlegi kedvesével, Papp Máté Bencével.

Tóth Gabi, az ismert énekesnő, péntek este egy meghitt pillanatot osztott meg rajongóival. Instagram-oldalán egy romantikus vallomással és egy szerelmes fotóval tette közzé, pontosan mikor foglalta el a szíve Papp Máté Bencét.

„Ezt a legényt még akkor megszerettem, mikor véle legelőször beszéltem. Megtetszett a gyönyörű szép szaváért, homlokára göndörödő hajáért” – idézte fel Gabi azokat a pillanatokat, amikor először találkozott jelenlegi párjával. A bejegyzés mellé egy kedves fotót is feltöltött, amelyen Gabi és Máté boldogan ölelik egymást, sugárzó mosollyal az arcukon.

A bejelentés gyorsan a közösségi média kedvencévé vált, ahol Gabi rajongói elárasztották őket szeretettel és jókívánságokkal. A bejegyzés rövid időn belül több ezer lájkot és számtalan hozzászólást gyűjtött be, amelyekben a követők gratuláltak a párnak és örömüket fejezték ki Gabi boldogsága miatt.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2)