A népszerű valóságshow, a Házasság első látásra sztárjai, Szandavári Gergő és volt felesége, Bogi újra együtt? Egy Instagram-poszt keltett újra reményt a rajongók körében.

Szandavári Gergő, a Házasság első látásra sármos résztvevője, egy közös fotóval villantotta fel újra a lehetőséget, hogy ő és volt felesége, Bogi talán mégsem mondtak végleg búcsút egymásnak. A műsor befejezése óta is hevesen pörögnek a találgatások a résztvevők jelenlegi kapcsolatairól.

Gergő és Bogi, akiknek a műsor alatt hullámzó volt a kapcsolatuk, ugyan a vége felé közeledtek egymáshoz, mégis a válás mellett döntöttek. Azonban a közelmúltban Gergő által közzétett fotó, melyen mindketten mosolyognak, újra felkavarta a rajongók fantáziáját. A kép újraélesztette a reményeket, hogy talán mégsem zárult le véglegesen a kapcsolatuk.

A rajongók azonnal kommentelni kezdtek, váltig állítva, hogy a kettőjüknek még mindig van esélye. 

„Úgy érzem, megbántad a döntésedet, hogy elváltatok! Van még visszaút, hajrá” – írta egyikük, míg mások egyszerűen csak örültek, hogy újra együtt láthatják őket.

Bogi nemrég egy interjúban beszélt a kapcsolatuk jelenlegi állapotáról. 

Nagyon sok minden történt ezalatt az egy év alatt, szerintem mind a kettőnkkel

– mondta nemrég Bogi a Tények Plusz kamerája előtt. 

„De az a barátság, ami elindult köztünk, továbbra is tart. Az utóbbi időben szinte mindennap beszéltünk, hívtuk egymást, és még a köztes időkben is rendszeresen tartottuk a kapcsolatot.”

Geri is hozzátette, hogy bár sok ajánlat érkezik hozzá az interneten, egyikből sem lett komoly kapcsolat. A közösség médiában a rajongók aktívan reagálnak a friss fejleményekre.

„Együtt? Jaj, de jó,” és „Nagyon összeilletek, örülök, hogy együtt vagytok,” típusú hozzászólások színesítik a poszt alatt folyó beszélgetést. Vannak, akik támogatják őket mint párt, míg mások inkább csak baráti viszonyt látnak reálisnak közöttük.

Bármi is legyen a valóság, egy biztos: a követőik lelkesen figyelik minden lépésüket, kíváncsian várva, mi történik majd köztük a közeljövőben.

(Borítókép: Szandavári Gergő és Bogi. Fotó: TV2 sajtó)