A '90-es évek kultikus telenovellájának sztárja, Thalía, drámaian megváltozott az évek során.

Az 1999-ben debütált Rosalinda című mexikói telenovella főszereplője, Thalía, aki akkoriban az egész világot meghódította bájos karakterével és lenyűgöző hangjával, mára szinte felismerhetetlenné vált. A telenovella, amelyet a Televisa gyártott, és amely Magyarországon is nézettségi csúcsokat döntött, Thalíát nemcsak mint színésznőt, hanem mint énekesnőt is a csillagok közé emelte.

A sorozat sikere olyan nagy volt, hogy Thalíát 2000 szeptemberében Magyarországra is meghívták, ahol a TV2 igazgatója személyesen adta át neki a „legnézettebb telenovella hősének” járó elismerést. 

Azóta eltelt két évtizeddel Thalía, aki ma már 52 éves, jelentősen megváltozott. A színésznő és énekesnő arca és stílusa az évek során érett és változott, ahogy az őt ismerő közönség is látja.

A híresség, aki színészi és énekesi karrierje mellett a divat világában is otthonosan mozog, továbbra is aktív maradt a szórakoztatóiparban, noha megjelenése és művészeti irányzatai időközben átalakultak. Azok, akik még emlékeznek a fiatal, elbűvölő Thalíára a Rosalindából, most talán alig ismernék fel a változások miatt, de ő továbbra is ugyanaz az energikus személyiség, aki annyi rajongót szerzett magának világszerte.

(Borítókép: Thalía. Fotó: Getty Images)