Julia Fox felfedte, hogy több mint két és fél éve cölibátusban él, ebben az időszakban a Kanye Westtel való kapcsolata sem volt kivétel. A színésznő nemrég elárulta, milyen okból döntött a szexmentesség mellett.

Kevesen emlékeznek, hogy Julia Fox és Kanye West 2022-ben egy ideig randizott egymással, egy évvel azután, hogy a rapper exneje, Kim Kardashian benyújtotta a válókeresetet. A színésznő és West egy szilveszteri bulin találkoztak Miamiban, majd a Broadway-n látták őket együtt, amikor megnézték a Tony-díjra jelölt Slave Play című előadást. A románcuk mindössze hat hétig tartott, ám mint azt később Fox elárulta, ez idő alatt egyszer sem feküdtek le egymással, nem véletlenül: a színésznő akkoriban cölibátust fogadott.

Fox a Bumble nevű társkereső alkalmazás egy reklámjára reagált, amelyen az állt: „a cölibátus nem megoldás”. A színésznő erre kommentben úgy reagált, hogy ő már két és fél éve folytatja és sosem éreztem magát ilyen jól.

„Azt akarom, hogy békén hagyjanak. Ne beszéljenek hozzám, ne nézzenek rám, ne zavarjanak. Olyan periódusomban vagyok, hogy mindenki megb**zhatja, és rohadtul nem érdekel. Ezen kívül már van egy gyerekem, szóval megtettem, amit a társadalmi norma megkövetel, úgyhogy a vaginám nyugdíjba vonult. Ez az ajtó bezárult, lelakatolták mindazok után, amin keresztülment” – magyarázta Julia Fox 2023-ban.

A színésznő ezzel beállt az olyan hírességek sorába, mint Craig David, akit saját bevallása szerint az elmúlt két évben rengeteg dráma elkerült, köszönhetően a fogadalmának. Ezen felül az általános hangulata is sokkal jobb lett, valamint a kreativitása is a maxon pörög.

„Rájöttem, hogy amíg nem orvosolom a saját problémáimat, addig sosem leszek képes más felé nyitni. Így felhagytam az ismerkedéssel, a randikkal és a szex-szel, már két éve” – fejtette ki a rapper.

(LADBible)

(Borítókép: Julia Fox. Fotó: Getty Images)