Kelemen Anna, ismert modell, nyíltan beszélt arról, hogy nem látja magát anyaként, és korhatáros munkájáról is szót ejtett.

Kelemen Anna, aki hosszú éveken át volt a magyar média egyik meghatározó alakja, úgy döntött, hogy nem vállal gyermeket. Anna a Bors magazinnak adott interjúban elmondta, hogy ezt a döntést nem könnyű szívvel hozta meg, de úgy érzi, ez a legjobb út számára.

„Érzékenyen érint a külvilág véleménye, ami gyakran befolyásolja a külsőmet. Folyamatosan változtatom a megjelenésemet, ami miatt olykor alig ismernek fel” – mondta Anna, aki bevallotta, hogy rendszeresen esik át különböző esztétikai beavatkozásokon.

A gyermekvállalásról szólva Anna őszintén kifejtette: 

Örökre lemondtam az anyaságról. Nem képzelem el magam babakocsit tolva vagy anyaként.

Régen próbáltam kerülni a témát, de most már nyíltan beszélek róla. Fontos, hogy egy gyermek olyan környezetben nőjön fel, ahol igazán várták, és én nem tudnék ilyen környezetet neki biztosítani.”

A modell az OnlyFans oldalán is aktív, ahol felnőtt tartalmat oszt meg. „A tartalmam egyértelműen felnőtt kategóriás, azaz igen, pornográf. Izgat, amikor idegen férfiak mesélnek arról, hogy kezdődött a napjuk. Az oldalam nem csak egy egyszerű szolgáltatás, hanem minőségi tartalmat kínál” – magyarázta Anna, hozzátéve, hogy követői különösen kedvelik a láberotikát.

Anna hangsúlyozta, hogy bár sokan azt gondolják, csak a pénzért csinálja, számára ennél sokkal többet jelent: a kapcsolatépítést és az önkifejezést.

Elérhető vagyok a férfiak számára, és eddig minden kérést szívesen teljesítettem

– tette hozzá a modell.

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: TV2)