Három évvel első felesége elvesztése után Márió szívét újra betöltötte a szerelem; Izabella lett az újdonsült hitvese.

Márió, a népszerű harmonikás három évvel ezelőtt veszítette el feleségét, Annamáriát, aki egy hosszú betegség után hunyt el. Most újra megtalálta a szerelmet Izabella személyében.

Az eljegyzést követően nem vártak sokat az esküvővel; a pár idén május 4-én mondta ki a boldogító igent. A ceremóniát közeli barátok és családtagok jelenlétében tartották meg.

„Mindig is konzervatív értékek híve voltam, ezért fontosnak tartottam, hogy hivatalosan is feleségül vegyem Izabellát. Még gyakorolnom kell a feleségem szó használatát, de már haladok. A lakodalom alatt, ha nem láttam, mindig így kérdeztem:

Látta valaki a feleségemet?

– mesélte vidáman Márió a Meglepetés magazinnak.

Az esküvő megszervezése igazi kihívás volt, hiszen csak néhány hónap állt a pár rendelkezésére. „Erdélyi vagyok, sok rokonom és barátom él távol. Az esküvőt az ortodox húsvéthoz igazítottuk, hogy mindenki részt tudjon venni a nagy napon” – magyarázta Izabella.

A pár közösen választotta ki az esküvői öltözéket, így Márió öltönyét és Izabella ruháját is együtt válogatták ki, ezzel is megszegve néhány hagyományos szokást. Márió aktívan részt vett az esküvői előkészületekben, miközben Izabella a hétköznapi munkájával volt elfoglalva.

„Az esküvő előtti vacsorán együtt tartottuk meg a lány- és legénybúcsúnkat is, ami nagyon jól sikerült. A napsütéses időjárás miatt nem kellett aggódnunk, így mindenki élvezhette a ceremóniát” – tette hozzá Izabella, kiemelve, hogy a vendégek jólétét is fontosnak tartották.

(Borítókép: Bock Attila, ismertebb nevén Márió. Fotó: Youtube)