Proksa Szandra nem titkolja, hogyan ismerte meg a szerelmét, akivel azóta két gyereket nevel.

Csuti

Ma este többek között Szabó András Csuti is próbára teszi magát a Zsákbamacska című műsorban. Az üzletembert nem ébresztette az órája reggel, így sajnos csak telefonon tudott a Mokka műsorvezetőivel beszélgetni és elárulta, hogy általánosságban szerencsésnek mondaná magát, de ez majd kiderül az esti adás során.

A forgatásról nagyon pozitívan nyilatkozott és azt mondta jól érezte magát, jó volt a hangulat és a műsorvezető páros is nagyon összhangban volt. Csuti kiemelte Varga Viktort, aki szerinte elvitte a show-t, de a forgatáson lezajlott káoszhoz mindenki hozzájárult. 

Proksa Szandra

A szépségkirálynőből lett műsorvezető megmutatta az otthonát a Tények Plusz riportjában és kendőzetlen őszinteséggel mesélt az anyaság örömeiről, illetve annak árnyoldalairól is. A TV2 nézői számára Proksa Szandra az Életmódi című sorozatból lehet ismerős, ugyanis Győrfi Pállal karöltve, ketten vezetik a műsort. A csinos műsorvezető a TV2 kamerái előtt elárulta, hogy szülei szigorúan nevelték őt, ragaszkodtak ahhoz, hogy keményen tanuljon. Emellett zeneiskolába járt, zongorázni tanult, sőt, hangversenyeken is fellépett. Később közgazdász és mérlegképes könyvelő lett belőle, azonban ezt követően belevágott valami teljesen másba: 2005-ben jelentkezett a Miss Universe Hungary szépségversenyére. Mint mondta, életének a mai napig egyik legkülönlegesebb időszakaként gondol vissza a versenyre.

Szandra azt sem titkolta el, hogy egy társkereső oldal segítségével talált rá élete szerelmére, akivel mára megházasodott és két gyermeküket nevelik a legnagyobb boldogságban.

Ábrahám Edit

Rátalálni az igazira nem minden esetben megy könnyen. Igaz ez akkor is, ha Ábrahám Editnek hívják az illetőt, aki hatvan felett is bomba formában van. Elárulta, megközelíthetetlennek és beképzeltnek tartják őt, pedig ez nincs így. Azt viszont elismerte és elképzelhetőnek tartja, hogy a rá jellemző bizonyos hűvös elegancia az, ami miatt az emberek így vélekedhetnek róla. Nem szereti magához túl gyorsan közel engedni az embereket, mint mondta, volt már rossz tapasztalata. Ugyan szeretné, ha meglelné a partnerét, azonban hozzátette: nem ez most élete központi kérdése.

Nem keresi, de ha megjelenik az életében a szerelem, nyitott ajtóval fogja várni.

(Borítókép: Proksa Szandra. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)