Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A közelmúltban mindenkit meglepett Kucsera Gábor és Tápai Szabina válásának híre, hiszen a pár tíz évig élt boldog házasságban és három gyermeket neveltek együtt. A rajongók és a sajtó is sokáig találgatta, mi állhat a háttérben, különösen, hogy a megcsalás gyanúja is felmerült.

Kucsera Gábor most Hajdú Péter műsorában tett pontot a találgatások végére. A beszélgetés során, amelyet Hajdú Péter Instagram-oldalán is beharangozott, szóba került Kucsera olimpiai szereplése és annak kudarcai, majd a házasságukra terelődött a szó.

A műsorvezető, Hajdú Péter, nem kerülgette a forró kását, egyenesen rákérdezett a lényegre:

Na, öntsünk tiszta vizet a pohárba: volt megcsalás?

Kucsera Gábor válasza egyértelmű volt: „Volt.” Amikor arról érdeklődött Hajdú, hogy lebukott-e, Kucsera tagadta: „Nem.”

Az interjú további részletei és az, hogy milyen jövő vár Kucserára és Szabinára, péntek este derül ki Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

  • A csepeli evangélikus templom adott otthont Hunyadi Donatella legutóbbi koncertjének, ahol a fiatal tehetség telt ház előtt énekelt. Az esemény különlegességét növelte, hogy Donatella egy lenyűgöző, mélyen felsliccelt zöld ruhában lépett színpadra, míg Filep Xavér az orgonán kísérte. 

A koncert után Kiszel Tünde, Donatella édesanyja és magyar naptárkirálynő, Instagram-oldalán osztotta meg élményeit.

Megható, hogy ilyen sokan eljöttek erre a szép koncertre! 

– írta Tünde, aki nyilvánvalóan büszke lánya minden egyes lépésére. A poszt alatt egy rajongó is kifejezte csodálatát: „Kedves, szép, okos, intelligens! Kincs" – fogalmazott, ami jól tükrözi a közönség általános véleményét.

Donatella, aki modellként is ismert, azonban nyilatkozataiban gyakran említi, hogy többre vágyik puszta modellezésnél. A koncert bizonyította, hogy szenvedélye és tehetsége az éneklés terén is képes lenyűgözni a hallgatóságot.

  • Bódi Guszti, a 65 éves ismert énekes, újra kellemetlen helyzetbe került, amikor csalók a nevét felhasználva próbáltak pénzt kicsalni a gyanútlan rajongóktól a TikTok közösségi platformon. A hamis nyereményjátékokban, melyek Guszti és felesége fotóival és nevével futottak, akár kétszázezer forintot is ígértek a szerencsés győzteseknek.”

Bódi Margó azonnal reagált a történtekre, és egy Facebook bejegyzésben figyelmeztette a követőket:

Felhívás! Kérlek titeket, ne dőljetek be a TikTokon a nevünkkel, fotónkkal futó nyereményjátékoknak. Nincs semmilyen játék, nincs kétszázezer forint osztogatás.

Margó hozzátette, hogy hiába jelentik a hamis profilokat, azokat gyorsan újra létrehozzák, így szinte lehetetlen végleg megszabadulni tőlük.

Margó kifejezte felháborodását és csodálkozását is, hogy vannak emberek, akik képesek elhinni az ilyen nyilvánvalóan képtelen ajánlatokat. "Amúgy hogy lehet ilyet elhinni?" – tette fel a kérdést az énekesnő, jelezve, mennyire abszurdnak találja az egész helyzetet.

Nem ez az első eset, hogy a Bódi család nevét felhasználva próbáltak csalást elkövetni. Tavaly karácsonykor is hasonló módszerrel próbálkoztak csalók, szintén nagy összegek ígéretével. A család reméli, hogy a figyelmeztetések és a közösségi média felhasználóinak fokozott óvatossága hozzájárul majd ahhoz, hogy a jövőben kevesebb ilyen eset forduljon elő.

  • Zámbó Krisztián, aki nemrégiben tért haza az Ázsia Expressz versenyéből, most egy teljesen másfajta kihívással néz szembe. Egy szerencsétlen baleset következtében eltörte a könyökét és a csuklóját. A sérülés különösen rosszkor jött, hiszen éppen a koncertszezon kezdetével egybeesett.

Képzeljétek, még táncolni sem tudok, de a fellépéseimet nem mondom le 

– ígérte meg Krisztián a rajongóinak. „A párom mostanában nélkülem megy mindenhova, nagyon furcsa. De mindig. amikor elmegy, telefonálunk. Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem, ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok” – folytatta a énekes.

A felépülését nagyban segíti szerelme, Takács Zsuzsanna aki ápolónőként lát el minden szükséges feladatot. Takács Zsuzsanna azt mesélte, hogy különösen nehéz időszakon mennek keresztül, hiszen Krisztián jelenleg olyan mértékben rászorul a segítségére, ami megviseli mindkettőjüket.

Takács Zsuzsanna Instagram-sztorijában is beszámolt a helyzetről: „Jól vagyunk, köszönjük! Nehéz időszakon mentünk/megyünk keresztül a balesete óta, de szerencsére már kifelé haladunk belőle.”

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)