Mai hírösszefoglalónkban még: egy szakíró szerint több angol csapat is figyelemmel kíséri a magyar kapus, Gulácsi Péter teljesítményét, Dobos Evelin szorongással küzd, Szabó Győző egy különleges tisztítókúrán vett részt Tápióságon.

Gulácsi Péter

Gulácsi Péter, a RB Leipzig kapusa kiemelkedő tavaszi teljesítményével magára vonta több Premier League-klub figyelmét – állítja Fabrizio Romano transzferguru. Bár konkrét csapatokat nem nevezett meg, jelentős érdeklődés mutatkozik Gulácsi iránt.

Nem ez az első alkalom, hogy Gulácsi neve felmerül a Premier League kapcsán. Korábban a Nottingham Forest is érdeklődött iránta, de akkor a RB Leipzig nem engedte el a kapust. Csapatában ugyanakkor bizonytalan a helyzete, hiszen Janis Blaswich és Maarten Vandevoordt is verseng Gulácsi pozíciójáért a következő szezonban. A magyar kapus jövője így továbbra is kérdéses, a közelgő átigazolási szezon alatt várhatóan több hír is érkezik majd róla.

Dobos Evelin 

Dobos Evelin egy friss interjúban osztotta meg személyes gondolatait és gyakran nyomasztó érzéseit a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. A színésznő bevallotta, hogy a sikerek után gyakran úgy érezte, talán nem is fog sokáig élni.  

„Pár évvel ezelőtt az első nagyjátékfilmes élményem után úgy éreztem, mintha haldokolnék. Úgy tűnt, mintha a jó dolgok csak azért történnének velem, mert hamarosan vége lesz mindennek” – fogalmazott Dobos Evelin. Hozzátette, a szorongás állandóan kíséri őt és gyakran érzi úgy, mintha önmaga legnagyobb ellensége lenne a folyamatos aggodalmaskodás miatt.

Valójában én vagyok a klasszikus eset, aki maga üldözi magát ebben a szorongásban!

– vallotta be a színésznő. A beszélgetés során szóba került egy konkrét példa is, amikor Dobos megkapta a főszerepet a Napszállta című filmben, mire ő azt kérdezte: „Ez biztos?”

A magánélete terén azonban úgy tűnik, helyreállt a harmónia, hiszen a színésznő a közelgő esküvőjéről is mesélt. „Nagyon jól tudunk együtt gondolkodni és vannak olyan ötleteink, amelyek egyedül eszünkbe sem jutottak volna. Ezeket gyorsan meg is beszéljük” – mondta leendő férjével, Kovács Dániel Richárddal kapcsolatban Dobos Evelin, hozzátéve, hogy a laptop előtt ülve gyakran ellenőrzik egy kördiagramon, hogy mit intéztek már el és mi az, ami még hátra van.

Szabó Győző

Szabó Győző nemrég egy különleges tisztítókúrán vett részt Tápióságon, ahol nemcsak léböjt kúrával, hanem piócaterápiával is kísérletezett. A színész, aki a mindennapok rohanásában gyakran érzi magát túlhajszoltnak, úgy döntött, ideje kicsit visszavenni a tempóból.

„Túráztunk, gyógyfüveshez mentünk, komplex terápiánk volt. Számomra ez teljes identitásfrissítés, reboot volt” – mondta Szabó Győző a Hot! magazinnak. Hozzátette, hogy életében az alkohol, a kábítószer és a munkahelyi stressz miatt gyakran „szétpörgött az agya”, ezért szükségesek számára ezek a leállások.

53 éves vagyok, szétpörögtem az eddigi életem: volt benne kábítószer, alkohol, meló stressz

– sorolta a színész. Szabó eddig tartott a piócaterápiától, de ez alkalommal úgy érezte, itt az ideje kipróbálni ezt a több ezer éves gyógymódot. „A piócák nagyon érdekes lények, több ezer éve használják őket, a módszernek külön tudománya van. A kezelés az egész szervezetre jótékony hatású, egyszerre több problémát lehet kezelni vele. Sokkal inkább hiszek a természetgyógyászatban, mint a gyógyszerekben” – tette hozzá.

Szabó Győző nemcsak a terápiákra esküszik, hanem az aktív pihenésre is. Elárulta, hogy hamarosan Olaszországba utazik, ahol egy kisvárosban, a patak partján fog kikapcsolódni.

„Ez engem kikapcsol és teljesen feltölt” – mondta, hozzátéve, hogy a fizikai egészségére is odafigyel, vagyis rendszeresen edz.

Berki Mazsi

Berki Mazsi egy őszinte interjúban beszélt arról, hogy bár mindent megtesz, néha mégsem tud annyi időt szentelni két és fél éves kislányának, Emmának, mint amennyit szeretne. Az óvodai anyák napi műsoron, amelyen édesanyja és leendő anyósa társaságában vett részt,  nagyon meghatódott, amikor meglátta a kislányát a színpadon.

„Nagyon megható látni, ahogy nő a kislányom. Őszinte leszek: megkönnyeztem a műsort. Már folyékonyan beszél, és amit hall, azt elismétli, legyen az mondóka vagy dalszöveg, hihetetlenül gyorsan megtanulja, ráadásul képes az édesanyja eszén is túljárni!” – mondta Mazsi a   Hot magazinnak.   Hozzátette: gyakran úgy érzi, a munkája és egyéb kötelezettségei miatt nem tud eleget foglalkozni Emmával. Ennek ellenére nem szereti, ha valaki megpróbál beleszólni abba, hogyan nevelje a kislányt.

Soha nem kértem tanácsot anyukámtól, sőt nem szeretem, ha beleszólnak, hogyan nevelem a gyerekemet.

Emma nagyon szereti a nagymamáját, és bár sok mindenben nem értünk egyet az édesanyámmal, most már eljutottunk oda, hogy nem szól bele abba, hogy én mit hogyan és miért teszek” – árulta el Berki Mazsi, aki tavaly költözött a kislányával Székesfehérvárra, amit kezdetben nehezen viselt. Amikor Budapestről Székesfehérvárra költöztünk, először nehezen találtam a helyem. Nem voltak itt a barátaim és egyedül éreztem magam. Ma viszont azt mondom, nem biztos, hogy visszaköltöznénk a fővárosba. Itt sokkal családiasabb a környezet és közvetlenebbek az emberek.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)