A színésztársadalom egy emberként szorít Tompos Kátya gyógyulásáért.

Novák Henriett

Eljegyezték a Jóban Rosszban egykori színésznőjét, Novák Henriettet. A boldog pillanat részleteiről a színésznő és újdonsült vőlegénye, Jason Hastings meséltek a Mokka című műsorban.

A színésznő vőlegénye Jason most jár előszőr Magyarországon, de elmondása szerint nagyon tetszik neki idáig és sajnálja, hogy nem jöttek előbb, azt is elárulták, hogy most már tíz éve vannak együtt. Azért csak most történt meg a lánykérés, mert Jason szerette volna menyasszonya szüleit és testvérét is megismerni és az áldásukat kérni az eljegyzéshez.

Novák elárulta, hogy fogalma sem volt az egészről és határozottan meglepetésként érte őt a lánykérés. Miután megtörtént az eljegyzés ő csak utána tudta meg, hogy párja megkérdezte a szüleit és testvérét is, hogy adják áldásukat, amire természetesen igen volt a válasz. A párnak már van egy gyönyörű kislánya, akiről csak áradozni tudtak a szülők, hiszen nagyon büszkék rá, ráadásul a színésznő nagyon aktív a közösségi médiában is és rendszeresen posztol családjukról különböző tartalmakat.

Dolhai Attila

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Tompos Kátya súlyos betegséggel küzd. A művésznő színésztársai gyűjtést szerveztek a színésznőnek. Azt, hogy hogyan lehet segíteni a gyógyulását, Dolhai Attila árulta el a Mokkában

Dolhai Attila elárulta, hogy Tompos Kátyát jelenleg is Németországban kezelik, ám mára elfogytak az anyagi tartalékai, így szüksége van segítségre. Éppen ezért színésztársai egy gálakoncert keretein belül is próbálnak pénzt gyűjteni. Dolhai azt mondta, hogy nem tudja pontosan most hol tart a gyűjtés, csak azt, hogy nagyon nagylelkűek az emberek és hatalmas szeretet zúdult a színésznőre.

(Borítókép: Dolhai Attila. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)