Hivatalosan is megerősítette a Netflix, hogy elkészíti a Happy, a flúgos golfos című 1996-os vígjáték folytatását. Az alkotásban visszatér a főszereplő Adam Sandler, Christopher McDonald, valamint Julie Bowen is, ám egyes legendákat már nem láthatunk újra. Mutatjuk, kik ők!

Carl Weathers

A folytatás egyik legnagyobb vesztesége egyértelműen Carl Weathers, aki idén februárban, 76 évesen hunyt el ateroszklerotikus eredetű kardiovaszkuláris betegségben.

Weathers elsősorban a Rocky-filmekben alakított Apollo Creed szerepéről ismert, bár a közelmúltban ismét reflektorfénybe került a Disney+-on látható A Mandalóri című Star Wars-sorozatban. A Happy, a flúgos golfos című filmben Chubbsot, Happy meleg szívű és mindig pozitív hozzáállású golfoktatóját alakította. Weathers halála után Adam Sandler a közösségi oldalán emlékezett meg a színészről.

„Egy igazán nagyszerű ember. Nagyszerű apa. Nagyszerű színész. Nagyszerű sportoló. Mindig nagyon szórakoztató volt vele lenni. Pokolian okos. Pokolian hűséges. Pokolian vicces. A szeretetemet és együttérzésemet szeretném kifejezni a családjának. Carl mindig is egy igazi legendaként lesz ismert” – fogalmazott a színész.

Bob Barker

A Szerencsekerék című műsor házigazdája saját magát alakította az eredeti filmben, amelynek egy jelenetében ökölharcba keveredett Happy-vel. Ekkor hangzik el a film egy ikonikus mondata, a „the price is wrong, b*tch”, vagyis „rossz az ár, ri*anc”.

Bob Barker tavaly augusztusban halt meg, 99 éves korában. A halálát követően Adam Sandler gyakori munkatársa, Rob Schneider emlékezett meg a médiásról.

„Az egyik legszebb dolog, amit valaha hallottam a showbizniszben, az volt, amikor Bob Barker azt mondta: »azért költöztem Hollywoodba, hogy színész legyek, és az egyetlen ember, aki hagyta, hogy ezt tegyem, az Adam Sandler volt!«. A közös jelenetük hihetetlenül vicces volt, és mindig az lesz”.

Frances Bay

Frances Bay játszotta Gilmore nagyit, vagyis Happy nagymamáját a filmben. A színésznő 92 éves korában hunyt el 2011-ben, ám életében az egyik legtermékenyebb színésznő volt. Több mint 180 projektben játszott.

Joe Flaherty

Bár az eredeti filmben csak apró szerep jutott neki, Joe Flaherty minden rajongónak hiányozni fog a folytatásból, hiszen rövid idő alatt is hatalmas mosolyt csalt az emberek arcára. Ő alakította Donaldot, aki Adam Sandler ellenfele, a Christopher McDonald alakította sztár golfjátékos, Shooter McGavin megbízására több alkalommal is heccelni próbálta Happy-t, hogy elterelje a figyelmét. A karakter ikonikus „Jackass” kiáltása például az egyik legemlékezetesebb jelenete lett a filmnek.

A vígjáték-legenda éppen a múlt hónapban halt meg, vagyis reális esély van rá, hogy a Netflix folytatásának előkészületeiben ő is részt vett a halála előtt.

(LADBible)

(Borítókép: Christopher McDonald és Adam Sandler a Happy, a flúgos golfos című film egy jelenetében. Fotó: Northfoto)