Hírösszefoglalónkban még: Medveczky Ilona eladta a háza felét, Demjén Ferenc nem gondolta volna, hogy még 77 évesen is színpadon fog állni.

Demjén Ferenc

77 évesen is kirobbanó energiával szórakoztatja a rajongóit Demjén Ferenc. A Kossuth-díjas legenda korábban elképzelhetetlennek tartotta, hogy 60-70 évesen is színpadon álljon.

„Az élethossz is megváltozott, tovább élünk, mint korábban. Annak idején ez már komoly kornak számított, emlékszem, édesapám ennyi idős volt, amikor eltávozott. Nekem egyelőre nincsenek ilyen szándékaim. Addig szeretnék énekelni, amíg tudok, és míg ezzel másnak is örömet szerzek” – fogalmazott mosolyogva a Tények Plusznak Demjén.

„Ameddig hívnak, ameddig tapsolnak és telt ház van, ameddig érzem a koncerten a sikert, addig nincs értelme abbahagyni. Ha esetleg leesem a színpadról, akkor abba kell hagyni” – mondta az énekes.

Medveczky Ilona

A színművésznő elárulta, hogy nemrégiben több konténernyi holmit ajándékozott el, valamint az is kiderült, hogy 800 négyzetméteres ingatlanjának a felét is eladta.

„Életem végéig élhetek benne, a felső szintre pedig egy házaspár költözik majd a két, tündéri kisgyerekükkel. Ők segítenek a kertet rendben tartani, és a kutyáimat is szeretik. Köszönöm szépen! Vagyok, virulok, nincsenek anyagi gondjaim. Két gondom van most az életben: az éveim száma és az egészség, vagyis olyanok, amiket nem lehet pénzen megvenni” – fogalmazott a Story-nak.

Curtis

A Fővárosi Törvényszék földszinti tárgyalótermében szerda délelőtt tartották Curtis testvérének és a két vád szerinti társának ügyének tárgyalását. Mint ismeretes Sz. Lajost és két társát azzal vádolják, hogy 2009 szeptemberében lefogták és egy csákánnyal végeztek az MTK egykori futballistájával, Katzenbach Imrével, akit H. Attila csalt el egy hozzá köthető vadászbirtokra, ahol végül elásták a holttestét. A most kihallgatott tanú vallomása több ellentmondást is tartalmazott, ezért Curtis feldúltan nyilatkozott a tárgyalás után. 

„Most már ti is értitek, hogy nem értitek? Fogalmam sincs, ki volt ez az ember! Több kérdés is van a fejemben. Az egyik, hogy kit küldtek oda Encsre a bátyám helyett alteregóként?” – fogalmazott a rapper a Borsnak

„Mert lehet, hogy valaki meg lett keresve, hogy menjen oda, mint Széki Lajos és befolyásolja ezt a szerencsétlent. Mert hát szegénykém... Azért hallottuk, hogy volt ellentmondás, jó sok. Ennek a másfél órának az a tanulsága, hogy végre olyan embereket szólítsanak meg a bíróságon, akiknek az értelmi szintje ott tart, hogy ténylegesen tudnak nyilatkozni és tudnak olyan dolgokat mondani, amik érdemlegesek és perdöntőek. Szerintem egyébként ez az ember tényleg látott valamit, csak nem tudja rendesen elmondani” – mondta Curtis.

Kulka János

A Nemzet Színésze cím újdonsült tulajdonosa újabb örömhírről számolt be: a nővére hamarosan nagymama lesz.

„Ha lehet, János még jobban várja az unokámat, mint én. Nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új jövevényt, aki nemsokára megérkezik a családunkba. Mindig is imádott nagybácsi lenni, lubickol ebben a szerepben, és nagyon büszke a gyerekeimre. Velünk együtt most ő is mindent ehhez a nagy eseményhez igazít. Úgyhogy mostanában lesz mit ünnepelnünk” – mondta Kulka János nővére, Janina a Story magazinnak. 

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)