Hiába tehetséges, szép, gazdag, vagy kitartó valaki, kellemetlen szituációk mindenkivel előfordulnak és a hírnév egyik hátránya az, hogy a legcikibb pillanatokat is jó eséllyel megörökíti valaki. Tekintse meg a sztárok kellemetlen élményeit és szavazzon, hogy ön szerint melyik a legkínosabb!

1. Whoopi Goldberg

A színésznő és műsorvezető 2014-ben a The View című műsor felvétele közben engedte ki belső gázait, egy fokkal hangosabban, mint azt valószínűleg akarta. Whoopi Goldberg ezt követően kiakadt és a reggeli burritókat okolta a szellentésért.

2. Taylor Swift

A 2009-es MTV Video Musiv Awards-on Taylor Swift díjat vehetett át a legjobb női videóklipért, ám köszönőbeszédében csúnyán megzavarta Kanye West.

A rapper felrohant az énekesnő beszéde közben a színpadra, hogy közölje mindenkivel, szerinte Beyoncé jobban megérdemelte volna a díjat, amit Taylor Swift kapott.

Ebben az esetben elsősorban Kanye West tehetett a kínos helyzet előállásáért, de a felvételek tanulsága szerint Taylor Swift volt, aki igazán kellemetlenül érezte magát.

3. Adele

Kanye annyira kellemetlen volt 2009-ben, hogy azzal még 2017-ben is megmentett embereket attól, hogy túl kínosnak érezzék magukat. Az utóbbi évben az év albumának járó Grammy-díjat Adele vehette át, azonban beszéde közben véletlenül összetörte a díjat. Az énekesnő csak úgy tudott szabadulni a kínos helyzetből, hogy felelevenítette Kanye kirohanását és bemondta a mikrofonba, hogy nem gáz, hogy eltörte a díjat, mert azt egyébként is Beyoncénak kellett volna megkapnia.

4. Steve Harvey

Az amerikai színész már 2015-ben is egy megbízható, kipróbált műsorvezetőnek számított, így nem csoda, hogy rábízták a Miss Universe szépségverseny házigazdájának szerepét. Igaz, azóta Steve Harvey valószínűleg már megbánta, hogy elfogadta az állást, ugyanis a győztes megkoronázásának idején a műsorvezető véletlenül Miss Kolumbia nevét mondta be, nem pedig Miss Fülöp-szigetekét, aki valójában megnyerte a versenyt.

A hibát csak Miss Kolumbia megkoronázása után vette észre, így jeleznie kellett a hölgynek, hogy tévedés történt, mégsem ő a Föld legszebb nője…

5. Justin Timberlake

Az énekes Janet Jacksonnal közösen lépett fel a Super Bowlon, a világ egyik legnézettebb eseményén, amikor a koreográfia közben véletlenöl vagy sem letépett egy darabot az énekesnő melltartójából, így felfedve a mellét.

6. Warren Beatty

Steve Harvey-hoz hasonlóan járt Warren Beatty is, akinek a 2017-es Oscar-gálán lett volna az a feladata, hogy bejelenti a legjobb film kategóriájának győztesét, de véletlenül a Kaliforniai álmot nevezte meg, miközben a valódi győztes valójában a Holdfény volt. A legkínosabb az egészben, hogy a színész nem is tehetett semmit a baki ellen, ugyanis rossz borítékot kapott, így nem ő hibázott mégis neki kellett átélni az igazán kínos pillanatokat a színpadon.

7. Jennifer Lawrence

Mivel már úgyis az Oscar-gáláknál tartottunk, emlékezzünk meg Jennifer Lawrence 2013-as alakításáról is. A színésznő elindult, hogy átvegye a neki járó Oscar-díjat, ám a lépcsőn elesett hosszú ruhájában az egész világ előtt.

+1. Demi Lovato

 Nagyon furcsa, de az énekesnő gyakran esik el fellépések közben, olyanniyra, hogy abból már összeállítás is készült.

Ön szerint melyik sztár élt át kínosabb pillanatokat?

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: GettyImages)