Pásztor Erzsi meglepő őszinteséggel vallott Janka szerepéről.

Xantus Barbara

A TV2 Mokka című műsorában tárulkozott ki Xantus Barbara, aki két gyermekének édesapját, Szurdi Miklóst gyászolja. Az özvegy elárulta, hogy a gyász elől a munkába menekült, ráadásul abba a projektbe, amit még volt férjével együtt kezdtek el és most megvalósulni látszik. Bár Szurdi Miklós hosszas betegeskedés után hunyt el, de felesége szerint nem lehet felkészülni arra a bizonyos pillanatra és az utána következő rettentően nehéz időszakra sem.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi a Szomszédok című sorozatban játszotta Janka karakterét. Ekkor ő volt az ország ügyeletes alkoholistája, és mind a mai napig nem tudja magáról levakarni magáról a szerepet. A színésznő számtalan megvető pillantást kapott, és megannyi mém született róla, de mindez ez egyáltalán nem zavarja, sőt jókat derül rajta. 

„Nem is iszom, nekem teljesen mindegy volt, nekem ez egy figura volt. De ha valaki nem iszik, az hogy tud részegest eljátszani? Úgyhogy én vagyok az ország alkoholistája, hát mindenhol engem kérnek fel, ha valahol koccintásról van szó” – mesélte a Tények Plusz riportjában.

(Borítókép: Pásztor Erzsi. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)