Élesen élhetnek az emlékezetünkben Jennifer Lopez és Ryan Guzman forró jelenetei a 2015-ös A szomszéd fiú című romantikus thrillerből, amelyben a Puerto Ricó-i származású színésznő egy középiskolai tanárnőt alakítva összeszűri a levet az egyik tanítványával. Mint kiderült, azok a forró jelenetek nem is voltak annyira forrók, a színészek ugyanis talpig „felvértezve” álltak kamerák elé.

Tinédzser fiúk, sőt férfiak milliói irigyelték Ryan Guzmant 2015-ben, amikor A szomszéd fiú című film jeleneteiben többször is intim közelségbe kerülhetett Jennifer Lopezzel. Gondolhatnánk, hogy az akkor 28 éves színész milyen szerencsésnek mondhatta magát, a valóságban azonban szó szerint szenvedett.

A jelenetek forgatásakor úgynevezett pénisz gallért kellett viselni, hogy elszorítsa az intim testrésze vérellátását a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében. Mindeközben Jennifer Lopezen egy komplett mellvédő volt.

„Nem volt olyan élvezetes, mint amilyennek a vásznon tűnt, tekintve, hogy Lopezt számos menő kütyüvel felszerelték, nekem pedig egy csomó olyan ember előtt kellett meztelennek lennem, akiket sosem láttam azelőtt” – kezdte egy interjúban Ryan Guzman. A jelenet élvezeti értékét tovább csökkentette a pénisz gallér, amelyet viselnie kellett. „Ez lényegében egy zokni, amelyet olyan erősre kell húznod, amilyen erősre csak lehet, hogy ne áramoljon vér abba a bizonyos testrészbe, ezzel megelőzve a kellemetlen helyzeteket. Ezt a zoknit pedig végig viselni kell a jelenetek forgatása során” – mutatott rá a színész. Hozzátette: kifejezetten féltékeny volt filmbéli partnerére, akit tetőtől talpig, fájdalommentesen védtek a ráadott kütyük.

Ott lent egy komplett védőfelszerelés volt rajta, az intim testrészeket közvetlenül nem érinthettem meg. Nagyon professzionálisan jártunk el.

Még amikor mellen fogtam is, valójában mellvédőket fogtam és úgy kellett helyezni a kezemet, hogy a kamerák elől kitakarjam ezeket az eszközöket” – emlékezett vissza Ryan Guzman, aki egészen a film forgatásáig nem is tudta, hogy léteznek ilyen védelmi felszerelések.

Vannak ilyenek férfiak részére is? Mert én mindössze egy zoknit kaptam

– jegyezte meg kissé gúnyosan a színész.

(LADBible)

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)