Hírösszefoglalónkban továbbá: Gáspár Zsolti kötelezővé tenné a diákmunkát, több sztár is Tompos Kátyának gyűjtött egy koncerten.

Tompos Kátya

A Blikk számolt be róla, hogy több sztár is a súlyos beteg Tompos Kátya kezeléséhez szükséges összegért koncertezett a hétvégén. Szombaton a Szegedi Nemzeti Színházban a Szeretünk, Kátya című jótékonysági gálán fellépett többek között Falusi Mariann, Udvaros Dorottya, Dolhai Attila, Hrutka Róbert, Peller Anna és Für Anikó is.

Gáspár Zsolt

A két gyermekes apuka, Gáspár Zsolti szerint egy kis munka sosem árt. Zsolt gazdát a Blikk faggatta a nyári diákmunkáról, amelyről a celebnek határozott véleménye van. 

„Mindenképpen azon az állásponton vagyok, hogy igen!

Sőt, szerintem törvénybe kellene iktatni, hogy egy kamasz minden nyáron bizonyos ideig dolgozzon, mert így fejlődik a jelleme.

– válaszolta Gáspár Zsolt arra a kérdésre, hogy végezzen-e diákmunkát a gyerek vagy ne.

Berki Mazsi

Az influenszer a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában beszélt arról az időszakról, amikor elvesztette férjét, Berki Krisztiánt. 

„Egy hónapot adtam magamnak a gyászidőszakra, utána vissza kellett zökkennem a való életbe. Rájöttem, hogy ami megtörtént, azon nem lehet változtatni. Az embernek el kell fogadni a sorsát, amit kapott. Meg kell próbálni, hogy a mában, a mostban éljünk. A múlton nem tudunk változtatni, viszont a napokat muszáj, hogy megéljük, és a javunkra kell fordítani. Az, hogy a holnap mit hoz, más kérdés, azzal se szeretek foglalkozni. Régen mindig mindent megterveztem, most már nem foglalkozom azzal, mi lesz holnap, holnapután, vannak céljaim, de az adott napot igyekszem kimaxolni” – mondta Berki Renáta a férje halála utáni időszakról. 

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)