Hollywoodban jellemző a sztárok folytonos átalakulása, hiszen a különböző szerepek sok esetben megkívánják, hogy a színészek és színésznők kilókat szedjenek fel vagy adjanak le, esetleg izmot építsenek. A showbizniszen kívül azonban előfordul, hogy egy-egy sztár a magánéletében küzd súlyos súlyproblémákkal, legyen az illető színész vagy színésznő, énekes vagy énekesnő. Összeállításunkban most olyan celebekről mutatunk előtte-utána képeket, akik önerőből szabadultak meg jókora túlsúlyuktól.

Adele

Adele éveken át küzdött túlsúllyal, mígnem 2019 októberében, Drake születésnapján fotózták le először jókora súlyveszteséggel, amit a Simon Koneckitól való válása következményének tulajdonítottak. Ezután a strandon kapták őt lencsevégre a paparazzik, amint büszkén mutogatta új külsejét, akárcsak később egy karácsonyi Instagram-posztban. Ezt követően 2020 májusában jelentkezett újra azzal, hogy még nagyobb eredményt sikerült elérnie a fogyásban, összesen 45 kilótól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő szintén világhírű barátai teljesen odavoltak Adele új külsejéért, amelyet állítólag az úgynevezett Sirtfood diétával és egy személyi edző segítségével tart fenn.

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy mindig nyíltan beszélt a túlsúllyal való küzdelméről, a fogyókúrákról és az ingadozó kilókról.

Már a világ minden méretében voltam

– nyilatkozta a US Weekly-nek 2013-ban. A színésznő a különböző divatos diétáknak is áldozatául esett. A Gilmore Girls című sorozatban való szereplése idején például négy hónap leforgása alatt 31 kilót fogyott egy folyékony diétának köszönhetően. „Soha többé nem tennék ilyet. Félidőben éhesnek és őrültnek éreztem magam” – mondta. akkoriban. Aztán 2015-ben McCarthy 23 kilót dobott le azzal, hogy megváltoztatta a gondolkodásmódját. „Abbahagytam az aggódást. Azt hiszem, van valami abban, hogyha lazítok és nem vagyok olyan ideges és merev emiatt, ami bizarr módon működik.”

Chris Pratt

Chris Pratt először 2012-ben intett búcsút az aputestnek, amikor a Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza című filmben való szerepe miatt teljes átalakuláson kellett keresztülmennie. A sörhasat kockahas váltotta fel, a mutatványt pedig két évvel később meg kellett ismételnie A galaxis őrzői című Marvel-filmben játszott szerepe miatt. Ez utóbbi alkalommal 35 kilótól szabadult meg és 9 kiló izmot épített. Mindeközben a 2009-ben indult és összesen 7 évadot megélt Városfejlesztési osztály című szitkom miatt 136 kilóra hízott.

Impotens, fáradt és depressziós voltam. Ekkor döntöttem el, hogy változtatok és kondiba megyek, sorozat ide vagy oda!

Rebel Wilson

Rebel Wilson számára a 2020-as év jelentette az áttörést. A színésznő több hónapon keresztül dokumentálta a fogyókúráját a közösségi médiában. Különböző színes ruhákban pózolt, majd az év nyarán először mutatta meg magát bikiniben, ami hatalmas figyelmet kapott. Wilson 111 kilóról 75 kilóra fogyott, vagyis 36 kilót sikerült leadnia.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian teljes életmódváltáson ment keresztül az utóbbi években. A Keeping Up With the Kardashians sztárja korábban évekig küzdött túlsúllyal, mígnem intenzív edzésbe és egészségesen táplálkozásba kezdett. A kemény munka meghozta a gyümölcsét és 2015 áprilisában a 35 éves Kardashian-lány 16 kilótól szabadult meg. A fogyás után továbbra is elkötelezett maradt a fitneszrutinja mellett, az edzéseiről pedig azóra is rendszeresen oszt meg tartalmakat a közösségi médiában. Bár a True nevű lányával való terhessége idején több mint 90 kilót nyomott, a szülés után gyorsan visszanyerte a formáját: 2018-ban 15 kilótól szabadult meg.

(PageSix)

(Borítókép: Chloe Kardashian és Chris Pratt. Fotó: Getty Images)