Azahriah koncertjén viselt fekete fátyol és egyéb színpadi díszletek vitát váltottak ki a közönség körében a sátánista üzenetekről.

Azahriah, a fiatal énekes, aki alig 22 évesen háromszor is megtöltötte a Puskás Arénát, most újabb vitát kavart koncertjének látványvilágával. Bár sokan az énekes tehetségére és sikerére fókuszálnak, mások a koncerten viselt ruházatáról és díszleteiről beszélnek.

Azahriah halászsapkája gyorsan népszerű lett a fiatalok körében, de egy másik részlet is felkeltette néhány néző figyelmét: egy fekete fátyol, amely az énekes arcát fedte.

 Az egyik közösségi oldalon az Európai Közép alapító szerkesztője, Ertsey Attila, megjegyezte:

Azahriah fején egy fátyol, de ki a hitves? Egy biztos: nem Jézus Krisztus.

Ezzel a fekete fátyolra utalt, amit néhányan sátánista jelképnek véltek.

Mások azonban cáfolták ezt az értelmezést, mondván, hogy a hitvesi fátyol hagyományosan fehér, és a fekete fátyol inkább gyászra vagy özvegységre utal.

Ez inkább halászhálónak vagy védőrácsnak tűnik

– írta egy hozzászóló.

Azahriah, aki korábban YouTuberként kezdte karrierjét, korábban maga is beszélt a zeneiparban megjelenő sátánista üzenetekről és különböző összeesküvés-elméletekről. Példaként említette a Led Zeppelin híres dalát, a Stairway to Heavent, amelyet gyakran emlegetnek sátánista összefüggésben.

Azahriah koncertje így nem csak a zenei teljesítménye miatt marad emlékezetes, hanem a különös és ellentmondásos jelek miatt is, amelyek körül tovább folytatódnak a találgatások.

Promotions

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Tövissi Bence/Index)