Tompos Kátya, aki hajnalban halt meg egy súlyos betegség után, még néhány héttel ezelőtt is megmutatta, mennyire szereti és becsüli a barátait, köztük Andy Vajna özvegyét, Palácsik-Ráthonyi Tímeát, akinek a következő üzenetet írta.

A 41 éves tehetséges színésznő hosszan tartó betegség után hunyt el, éppen amikor összejött a kezelésére szükséges pénz. Kollégái és barátai, köztük Alföldi Róbert, Tóth Vera és Takács Nicolas, szívszorító üzenetekkel búcsúztak el tőle.

A gyászolók között volt Palácsik-Ráthonyi Tímea, Andy Vajna özvegye is, aki személyesen is mélyen megrendült Kátya elvesztésétől. Tímea Instagram történetében osztotta meg, hogyan beszélgettek még május 15-én, amikor Kátya megköszönte a segítséget. A beszélgetés során Kátya arról is beszélt, mennyire fontos lenne Magyarországra hozni az új, innovatív immunterápiás kezeléseket, amelyek itthon még nem elérhetőek.

Utolsó üzenetében Kátya így írt:

Lelkileg folyamatosan kapom tőletek és mindenkitől a szeretetet, megerősítést, és már emiatt is megérte ezen a világon lenni. Boldog vagyok.

Tímea szerint ezek voltak a színésznő utolsó szavai neki, amelyekben kifejezte háláját és elégedettségét élete és kapcsolatai iránt.

A poszt végén Tímea így írt:

Örökre a szívünkbe zártuk Kátyát, és nagyon hiányozni fogsz, drága tündérke.

Így Tompos Kátya emléke nem csak munkásságán keresztül, hanem a baráti szeretete által is tovább él.

Blikk

(Borítókép: Tompos Kátya. Fotó: Mohai Balázs/MTI)