A sármos színész számára inkább negatív emlékként maradt meg a forgatás.

Jennifer Aniston sok férfi álomnője volt abban az időben, amikor berobbant a Jóbarátok című sorozatban. Nem csoda, hogy Jake Gyllenhaal is odáig volt érte.

A Jóbarátok Rachel-jeként férfiak milliói voltak szerelmesek Jennifer Anistonba és nem volt ezzel másképp Jake Gyllenhaal sem, aki éppen emiatt érezte magát kellemetlenül a színésznővel közös intim jelenetükben. 

A két színész a Jóravaló feleség című filmben dolgozott együtt, amelyben volt egy közös jelenetük az ágyban. A színész a The Howard Stern Show-ban adott interjújában emlékezett vissza az Anistonnal való közös munkára. Elmondása szerint kínszenvedés volt a jelenetet forgatni vele, ugyanis Gyllenhaal alig tudta türtőztetni magát.

Mivel már évek óta szerelmes volt a Jóbarátok sztárjába, így nem volt egyszerű parancsolni magának és az ösztöneinek. 

„A párnás technikát használtuk. Ez csak megelőzés volt, és általában akkor használtuk, amikor vízszintes helyzetben voltunk a forgatáson. Úgy emlékszem, Jennifer javaslata volt” – emlékezett vissza a színész. A párnatechnika nevű filmes trükk annyit takar, hogy egy párna a két színész teste között van az intim jelenet közben –  természetesen nem feltűnő módon.

(femina)

(Borítókép: Jake Gyllenhaal és Jennifer Aniston. Fotó: Jeff Vespa/Getty)