Bradics Jácint, aki a Dal 2024 döntőjébe jutott, Zámbó Jimmy stílusában énekel, mégis saját útját keresi a zenei világban.

Bradics Jácint, mindössze 19 éves, de már komoly visszhangot keltett azzal, hogy Zámbó Jimmy slágereit énekli. A fiatal tehetség a Dal 2024 döntőjében is megmutatta, milyen jól tudja énekelni a magyar legendának, Zámbó Jimmynek a dalait. Szakértők szerint kiválóan hozza a legendás énekes stílusát, ami még a korábbi generációk között is nagy tetszést arat.

Az énekes, aki nemcsak a közönség, hanem a szakma elismerését is kivívta, elárulta a Bors újságnak, hogy bár szereti az örökzöld slágereket énekelni, saját karrierjét nem kizárólag ezen dalok köré kívánja építeni.

Jimmy példátlan kvalitású sztár volt, karizmatikus jelenség.

Én azonban saját utamat szeretném járni, és nem szeretném, ha párhuzamot vonnának köztünk, csak mert énekelek néhány slágerét” – mondta Jácint.

A fiatal énekes már korábban is kapcsolatba került Zámbó család több tagjával, köztük Zámbó Mariettával is, akivel a Jimmy emlékgála kapcsán beszélgetett. Jácint elmondása szerint még a lehetőség is felmerült, hogy fellépjen az emlékkoncerten, bár ez végül nem valósult meg.

Bradics Jácint továbbra is aktívan részt vesz a zenei életben, jelenleg is dolgozik első lemezén, amelynek felvételei már javában zajlanak.

„A lemezem felénél tartunk, és hamarosan új dalokkal és videóklippel jelentkezem. Izgalmas időszak áll előttem, de remélem, hogy legkésőbb jövő év elején megjelenhet az album” – árulta el a fiatal tehetség. Emellett a színpadi fellépések is egyre több időt igényelnek tőle, de Jácint bizakodó, ha újabb alkalmas dal születik, akkor irány a Dal 2025. 

Bradics Jácint tehát nem csak Zámbó Jimmy emlékét őrzi, hanem saját, egyedi hangjával is hódítani készül a magyar zenei palettán. A fiatal tehetség elszántsága és tehetsége ígéretes jövőt sejtet a magyar zenei élet számára.

(Borítókép: Bradics Jácint. Fotó: MTI)