Míg Sergio Reguilón pályafutása hanyatlik, ex-barátnője, Marta Díaz, a modell és influenszer karrierje virágzik szakításuk óta.

Marta Díaz és Sergio Reguilón kapcsolata 2019 óta volt nyilvános, és sokáig úgy tűnt, álompárként élnek. Marta mediterrán szépségével gyorsan belopta magát a bulvársajtó és a rajongók szívébe. Azonban 2023 végén a kapcsolat váratlanul véget ért, ami különösen Martát érintette meg. Egy spanyol tévéműsorban nyilvánosan sírva fakadt, de csak hónapokkal később fedte fel, hogy a szakítás okozta mély fájdalmát.

A szakítás óta Marta Díaz karrierje felfelé ível. Modellként, influenszerként és médiaszemélyiségként is egyre ismertebb, Instagramon 3,3 millió követővel rendelkezik, és folyamatosan kap felkéréseket különböző tévéműsorokba és magazinokba. YouTube-csatornáján több mint kétmillióan követik, ahol rendszeresen tesz közzé tartalmakat.

Ezzel szemben Sergio Reguilón karrierje meredeken zuhan. A Tottenham Hotspur korábbi játékosa, aki 67 mérkőzésen lépett pályára, a következő években több csapatban is megfordult, köztük az Atlético Madridnál és a Manchester Unitednél. Azonban ezek a váltások távolabb sodorták őt a spanyol válogatottól és a csúcsfutballtól is. Az egykori ígéretes játékos ma már nem az a meghatározó figura a pályán, amit korábban vártak tőle.

A szakítás után úgy tűnik, Marta Díaz tovább erősíti személyes és szakmai életét, míg Sergio pályafutása stagnál. Marta sikeresen továbblépett, ami egyben azt is mutatja, hogy a személyes kihívásokat sikeresen fordíthatjuk előnyünkre.

(Borítókép: Marta Diaz. Fotó: Getty Images)