Videóban mutatja be Király Viktor, hogyan szól az angol nyelv különböző nemzetiségűek szájából - magyar akcentus sem maradt ki a sorból.

Király Viktor, a magyar popzene egyik közkedvelt alakja, újra megmutatta, hogy sokoldalú tehetsége túlmutat az éneklésen. Egy frissen közzétett TikTok videóban szemlélteti, hogyan cseng az angol nyelv különböző nemzetek embereinek előadásában. A magyar akcentusú bemutató videó különösen mulatságosra sikerült, ami garantáltan mosolyt csal a nézők arcára.

A felvételt Király-Virág Anita, Viktor felesége tette közzé, és egy szállodai reggeli jeleneten keresztül mutatja be Viktor akcentus-tudományát. Az énekes mesterien utánozza a német, olasz, brit és persze a magyar beszélők angolját. Viktor nem csupán hangját, hanem mimikáját és gesztusait is tökéletesen alkalmazza, így a paródia élethű és szórakoztató lett.

A New Yorkban nevelkedett Király Viktor, aki tizenhat éves koráig az Egyesült Államokban élt, folyékonyan beszél angolul. Ez a nemzetközi háttér adja meg neki azt a képességet, hogy ennyire pontosan és humorosan adja vissza a különböző akcentusokat. A videó során Viktor olykor nevetésre is kényszerül saját produkciója hallatán.

@anita_virag Waitering in different accents🤌🏼😂❤️ @Viktor Király you are a talent🥳 #accents #nekedbe #pusztuljonforyouba #foryoupageofficiall #trending #fypage #language ♬ original sound - Anita Virág

Blikk

(Borítókép. Király Viktor. Fotó: Zöld Fanni/Index)