A Bódi család ifjabb tagja, Guszti Jr. nyilvánosságra hozta, hogy házassága válságba került, de már az új kezdeteken és lehetőségeken van a hangsúly.

A zenész életében bekövetkezett fordulatok ellenére a fiatalabb Bódi Guszti pozitívan tekint előre, és a zene világában találta meg a vigaszt. 

„Jól vagyok, továbbléptem! A zenébe temetkezem, ami mindig is a szenvedélyem volt. Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen több fellépésem is van már betervezve, új dalokon dolgozom Zseraldinával, és videóklipek készülnek. Emellett új kihívásokat is keresek, elkezdtem dolgozni a nagybátyám építőipari vállalkozásában, ami új energiákat hoz az életembe" – mondta Guszti, aki a zene és a munka által talál új utat a magánéleti válsága után.

A zenész elárulta, hogy bár korábban nagyon küzdött házassága megmentéséért, mára teljesen elengedte a múltat. 

Felülkerekedtem azon, ami Adrival történt. Elfelejtettem a fájdalmat és már nem szeretném, ha a magánéletem állna a nyilvánosság középpontjában.

Rájöttem, hogy néha jobb csendben maradni. Mostantól csak a jövőre és a saját útjaim építésére koncentrálok” – tette hozzá a Bódi Guszti fia.

Blikkrúzs

(Borítókép: Bódi Guszti és felesége. Fotó:  Papajcsik Péter/ Index)