Nem finomkodott a Cápák között vállalkozójával Balogh Petya, amikor őszintén elmondta a véleményét az autós társkereső ötletéről.

Egy autós társkereső alkalmazás ötletével érkezett meg a Cápák között stúdiójába Szabó Balázs. Az applikáció megálmodója hosszan magyarázta a befektetőknek a NextMeet működési elveit, majd annak létjogosultságát, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Balogh Petya nagyjából rá is érzett a dologra, miszerint az egymás közelébe kerülő autósok kocsijuk adatai alapján megkereshetik a másikat, viszont a felhasználói lefedettséggel így is gondjai akadtak.

„Tehát hogyha egymás mellé sodródik két ember ebből a 19 ezerből, akik mindketten letöltötték, és mindketten nyitottak, akkor ők egymást meg tudják találni. De mi van, hogyha véletlenül ő a tízmillióból nem az a húszezerből az egyik, hanem a másik 9,98 milliónyi ember?

Akkor a te applikációd semmire nem jó”

– jelentette ki a szoftverfejlesztő. „Én azt gondolom, hogy az emberek nem mindig viszik magukkal az autójukat, az autó a legfurább eszköz, amihez köthetnéd ezt a társkeresést. Telefonjuk sokkal többször van velük. Én kiszállok” – mondta, és így tett a többi négy befektető is.

(Borítókép: Balogh Péter. Fotó: Kaszás Tamás/Index)