Kamarás Iván a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorának vendége volt. A színész megható dolgokat mesélt néhai kolléganőjéről.

Kamarás Iván

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, hosszan tartó betegség után péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya. Kamarás Iván a Mokka műsorában emlékezett meg róla.

Kamarás Iván a TV2 Mokkában beszélt hétfő reggel a péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátyával való kapcsolatáról és a tragikus hírről, amely az egész országot megrendítette. A színész már főiskolás kora óta ismerte Tompost, akiről megható információkat osztott meg a műsorban. Kamarás ráadásul azt is elárulta, hogy saját halandóságára is ráébredt a történtek után.  

Szerencskerék

A Házasság első látásra című műsor sztárjai, Petra és Andris játszott legutóbb a Szerencsekerék stúdiójában. Kasza Tibor kapott is az alkalmon, hogy felidézze a páros kudarcba fulladt házasságának legdurvább pillanatait. Hiába próbált az egykori feleség csak a szépre emlékezni, addig-addig cinkelte őt a műsorvezető, míg el nem mondott pár információt a konfliktus fő okáról. A játék végül váratlan fordulatot vett, ugyanis Petra nem bírta tovább visszafogni magát és Andris szemébe mondta a valódi véleményét róla. Hogy mi történt ezután, kiderül az alábbi videóból!

(Borítókép: Kamarás Iván. Fotó: Papajcsik Péter/Index)