Az ismert magyar énekes és szerelme a friss facebook bejegyzésében örömmel osztotta meg a hírt a rajongóinak, hogy ő és a párja elhagyja hazánkat, hogy új kalandot keressenek.

Horváth Tamás és szerelme, Andi közösen hagyták el az országot, ami kapcsolatuk új fejezetét is jelzi. Egy friss Facebook-bejegyzésben Tamás így búcsúzott:

Viszlát Magyarország! Újabb kalandra indulunk!

Ezzel jelezve, hogy kapcsolatuk most már sokkal stabilabb alapokon nyugszik, mint korábban.

Sokan még emlékezhetnek arra az időszakra, amikor nemrégiben a VIASAT3 Adom a napom című műsorban az énekes és párja, Andi a kapcsolatuk kezdeti nehézségeiről beszéltek.

Volt olyan időszak, hogy naponta pakolt a gurulós bőröndbe

– emlékezett vissza Tamás a kezdeti időkre. Andi hozzátette: „Ez az elején volt, és meg is volt rá minden okom, mert az eleje nehéz volt. De szerintem a kapcsolatok elején az összecsiszolódás nehéz.”

Viszont a friss Facebook-posztból és korábbi nyilatkozataikból egyértelmű, hogy Tamás és Andi sikeresen átvészeltek néhány hónappal ezelőtti viharos időszakot, és most már a közös jövő építésére koncentrálnak.

Szerintem ez azon múlik, hogy mennyire tudják az emberek megbeszélni a problémákat

– magyarázta Andi, kiemelve, hogy a kommunikáció milyen fontos szerepet játszott a kapcsolatuk megerősödésében. Az énekes párja örömmel jegyezte meg: „Az elején, amikor még annyira nem ismertük egymást, akkor veszekedtünk sokkal többet.”

A közös külföldi út tehát nem csak egy újabb kaland, hanem egy szimbolikus lépés is, ami azt mutatja, hogy Tamás és Andi készen állnak a további közös életre, tele új élményekkel és kihívásokkal.

(Borítókép: Horváth Tamás. Fotó: Tövissi Bence/Index)