Hírösszefoglalónkban még: Jakupcsek Gabriella véleménye a mai nőkről: „Rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők”, Mester Tamás: „Nem biztos, hogy érdemes a színpadon meghalni”.

Jakupcsek Gabriella

A szókimondó műsorvezetőnő Lakatos Levente podcastjában, a Levente Klubjában vendégeskedett. Jakupcsek több érdekes téma mellett arról is kíméletlen őszinteséggel beszélt, hogy mára mennyire megváltozott a párkapcsolatok dinamikája. Ezt követően részletes képet vázolt a modern párkapcsolatokról.

„Látom a baráti körömben a fiúknál, meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Ezt ki kell mondanom. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja” – mondta Jakupcsek, aki szerint egyértelműen meg kell különböztetni a férfi és női szerepeket. 

Mester Tamás

Az énekes már közel egy évtizede visszavonult a popzenétől és belső spirituális útját járja. A zenéléssel továbbra sem hagyott fel, azonban már inkább meditációs dalokon dolgozik, de bevallotta, hogy hiányzik számára a reflektorfény is időnként. 

„Legutóbb, amikor Balin jártam megihletődtem. Több meditációs zenét is készítettem és bár néha hiányzik a popzene, egyszerűen nincs időm rá” – árulta el az zenész, aki úgy gondolja, nem kell egy-egy szerepbe beleragadnunk.

„Mindig kitalálhatjuk magunkat újra. Erre én 50 fölött jöttem rá. Miért is kéne életünk végéig ugyanabban a szerepben ragadnunk? Ezért is jó a meditáció, mert ott a saját szívedet hallod meg” – tette hozzá az előadó, aki a zenéléssel talán sosem hagy fel, de a színpadi megjelenéssel hadilábon áll.

„Az éneklés, a zenélés egy dolog, de minden nap felteszem magamnak a kérdést, hogy érdemes-e a színpadon meghalni? Hogy nem jobb-e méltósággal megöregedni és nem úgy járni, mint Madonna? Minden nap más választ adok erre a kérdésre” – mondta Peller Mariannak a Sláger FM Lélekközösség című műsorában Mester Tamás.

Csőre Gábor

Most vasárnap tartják az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választását, valamint a helyi önkormányzati képviselők, polgármesterek és a nemzetiségi képviselők választását is. A közelgő szavazásra való tekintettel Csőre Gábor is elmondta a maga igencsak sarkos és sajátos véleményét a témában. 

Alkotmányba foglalnám, hogy kötelező legyen.

Még retorziókat is tennék azért, hogy valaki elmenjen. Ez ugyanolyan kötelező dolog, mint az, hogy ha támadás éri a hazát, meg kell védeni” – fejtette ki az RTL-nek a szinkronszínész. 

Hozzátette: úgy gondolja, „azért vívtuk ki a szabadságunkat és azért vagyunk büszkék azokra, akik kivívták a szabadságunkat, hogy éljünk is vele”.

„Ennek a szabadságnak az egyik manifesztációja az, hogy a demokráciában élő ember elmegy egy demokratikus választásra. Szerintem minden választás akkor a legdemokratikusabb, amikor a lehető legnagyobb a részvételi arány” – hangsúlyozta Adam Sandler magyarhangja.

(Borítókép: Csőre Gábor. Fotó: MTI)