Kanye West, a világhírű rapper, ismét bajban van: volt asszisztense, Lauren Pisciotta súlyos vádakat hozott fel ellene.

A zenei világban újabb botrány bontakozik ki: Lauren Pisciotta, Kanye West egykori asszisztense azt állítja, hogy a rapper többször is szexuálisan zaklatta. Lauren szerint Kanye West vulgáris üzenetekkel bombázta, és még pornóvideókat is küldözgetett neki. És ez még nem minden: állítása szerint a rapper többször is maszturbált a telefonbeszélgetéseik alatt, sőt, egyszer egy repülőgép privát szobájában is magára zárta, és ott sem fogta vissza magát.

Lauren, aki korábban OnlyFans-modellként is dolgozott, 2021 és 2022 között volt Kanye West munkatársa, évi 1 millió dollárért (kb. 360 millió forint). Az asszisztens szerint, 2022-ben nagy meglepetésére váratlanul kirúgták. De ami még kellemetlenebb, hogy sosem kapta meg az ígért végkielégítést.

Azonban Kanye ügyvédje másképp látja a helyzetet: szerinte Lauren zsarolni próbálta a rappert, miután az énekes visszautasította a nő közeledését. Az ügyvéd azt állítja, hogy Lauren túlzó követelésekkel állt elő, többek között évi másfél milliárd forintos fizetést, dizájner táskákat és egy Lamborghini autót is szeretett volna kapni. Szerinte Lauren kizárólag anyagi haszonszerzésre törekedett, ezért bocsátották el.

A történetre az egész világ felfigyelt, így biztosak lehetünk benne, hogy a következő hetekben további részletek kerülnek napvilágra. A közvélemény kíváncsian várja, hogyan alakul Kanye West ügye, és hogy milyen fordulatokat hoz még ez a viszontagságos történet.

BBC

(Borítókép: Kanye West. Fotó: Getty Images)