Friss hirdetés került fel egy nagy amerikai ingatlanközvetítő weboldalra Jennifer Lopez és Ben Affleck több mint 60 millió dolláros, mai árfolyamon 21 milliárd 484 millió forintos luxusvillájáról. A rajongók azonnal találgatni kezdtek: szakíthatott az álompár?

Alig több mint egy év telt el azóta, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck 10 hónapos házasokként megvásárolták álomotthonukat a kaliforniai Beverly Hillsben. A régi-új szerelmesekről azóta többször is felröppentek pletykák, hogy a házasságuk talán válságba került, de ezidáig mindketten cáfolták a híreszteléseket. Nemrég ugyanakkor ismét megkérdőjelezték őket a rajongók, ugyanis a szóban forgó luxusvilláról friss hirdetés került fel az egyik legnagyobb amerikai ingatlanközvetítő portálra június 1-én, majd június 5-én is. Az ingatlan státuszából az derül ki, hogy már elkelt.

A 3995 négyzetméteres újépítésű rezidencián 17 háló- és 30 fürdőszoba, valamint egy 80 jármű befogadására képes parkoló található. Ezen kívül helyet kapott benne egy kosár- és egy pickleball-pálya, egy edzőterem és egy boxring is. Az ott lakók kikapcsolódásáról egy sportbár, egy kültéri lounge és egy végtelenített medence gondoskodik, valamint egy hatalmas zöldterület is tartozik a telekhez. A villát az alábbi galériánkban mutattuk be részletesen korábban.

Mindent egybevetve a sztárpár a legkomolyabb szinten élvezheti saját magánszféráját a hathektáros hegycsúcson, ahol a birtokuk csak magán és zárt utcákról közelíthető meg. A kérdés, hogy a jövőben is kiélvezhetik-e a villa előnyeit úgy, hogy a pletykák szerint egyre nagyobb esély van rá, hogy elválnak.

Lopezt mostanában házvásárlás közben látták egy barátjával Beverly Hillsben, míg Affleck a hírek szerint jelenleg külön él a feleségétől és a jegygyűrűjét sem viseli. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint az énekesnő és a színész élete teljesen különböző irányba halad most, hogy túl vannak a mézesheteken. Affleck állítólag képtelen tolerálni JLo életmódját, kiégve érzi magát és besokallt. A közelmúltban az énekesnő lemondta a közelgő turnéja több koncertjét, hogy több időt tölthessen az ikreivel, a 16 éves Max-szal és Emmával. A szakításról szóló pletykákat egyelőre sem Lopez, sem Affleck nem erősítette meg, sőt továbbra is mindenhol párként mutatkoznak. Legutóbb például Affleck fiának, Samuelnek a kosármeccsén vettek részt együtt.

(PageSix)

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)