Családtagjai és barátai szűk körében házasodott össze Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown a múlt hónapban. Bár a pletykák szerint egy nagyobb lagzit is terveznek az év végére, a sztárpárhoz közel álló személyek nem bírják leplezni az izgalmukat, így egyre többen osztanak meg részleteket a májusi menyegzőről. Legutóbb Bongiovi apja, Jon Bon Jovi nyilatkozott a ceremónia kapcsán.

Jon Bon Jovi nemrég a BBC-nek adott interjút, amelyben szót ejtett a fia, Jake Bongiovi és a menye, Millie Bobby Brown titkos májusi esküvőjéről. Mint mondta, egy valóban aprócska, szák családi körben tartott ceremóniáról volt szó, a részletek mellett pedig legújabb családtagját, a Stranger Things című sorozat sztárját is méltatta.

A menyasszony lélegzetelállítóan nézett ki, Jake pedig olyan boldog volt, amilyen csak lehetett

– fogalmazott az énekes. Az ifjú férjnek nem véletlenül ért fülig a szája, hiszen Millie Bobby Brown nem sokkal korábban nyíltan beszélt az iránta érzett szerelméről.

„Nem tudod pontosan megmondani, hogy miért, csak érzed, hogy ez az a személy, akivel az időd hátralévő részét el akarod tölteni. Azt hiszem, az élet nagy része túl sok gondolkodásból áll. Az egyetlen dolog, aminek egyértelmű értelme volt számomra, az ő volt” – mondta a színésznő a The Sunday Timesnak. „A szüleim imádják Jake-et. Mindketten olyan családból jövünk, ahol a szülők már hosszú ideje együtt vannak. Az én szüleim még fiatalon jöttek össze, szóval előttem mindig is egy remek párkapcsolati példa volt. Az ő családtagjai is gyönyörű emberek, akik tárt karokkal fogadtak. Nagyon hálás vagyok, hogy az életük része lehetek. ” 

(Hola!)

(Borítókép: Jon Bon Jovi. Fotó: Getty Images)