Dua Lipa csütörtök óta Magyarországon tartózkodhat, hogy itt forgassa le a legújabb videóklipjét. Az információ kapcsán az érintett stúdiót is megkerestük.

Dua Lipának egy hónappal ezelőtt jelent meg a legutóbbi videóklipje, amely a legújabb, Radical Optimism elnevezésű, május 3-án debütáló albumán található Illusion című számához készült. A 28 éves énekesnő harmadik stúdióalbumán lévő 11 zeneszámból eddig háromhoz készült kisfilm,

a negyediket pedig a Velvet információi szerint hazánkban, a Korda Filmparkban forgatja június 7-én és 8-án.

Úgy tudni, hogy a háromszoros Grammy-díjas előadó a szerda esti berlini koncertjét követően, csütörtökön érkezett Magyarországra, az ittlétét pedig hatalmas titkolózás övezi. A forgatások után a mai napon feltehetőleg el is hagyja hazánkat, hiszen holnap este Horvátországban folytatja az új albumját népszerűsítő turnéját.

Lapunk megkereste a Korda Filmparkot is, ám telefonon sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták az információt. E-mail megkeresést is küldtünk a stúdiónak, amint megérkezik a válaszuk, cikkünket frissítjük.

Két éve járt nálunk

Dua Lipa két évvel ezelőtt, 2022 augusztusában járt Magyarországon, akkor a Sziget Fesztivál első napjának zárásaként, főelőadóként lépett fel a nagyszínpadon. Az Index akkori beszámolója szerint a koszovói-albán származású brit énekesnő koncertjére mintegy 95 ezer ember váltott jegyet, vagyis Dua Lipa teltházas napon adott koncertet. A magyar közönség abban az évben összesen harmadjára élvezhette fiatal kedvence dalait, hiszen elsőként még a 2017-es Balaton Soundon kápráztatta el a jelenlévőket, majd a 2018-as Szigeten, szintén headlinerként lépett fel 80 ezer fesztiválozó előtt.

(Borítókép: Dua Lipa. Fotó: Getty Images)