Király Linda hat éve szingli. Bár nem is olyan régen még a Dancing with the Stars című műsorbeli partnerével, Suti Andrással boronálták össze, a híreket az énekesnő cáfolta, most pedig őszintén vallott a szerelmi életéről.

Fél éve, hogy véget ért a tavaly októberben indult Dancing with the Stars negyedik évada, amelyben Király Lindát is láthattuk, az oldalán Suti András táncművésszel. Az énekesnő és partnere között olyannyira megvolt a kémia, hogy sokan úgy hitték, a való életben is összejöhetnek. Király Linda ugyanakkor egy idő után leszögezte, hogy bár nem nagyon szereti Sutit, kizárólag baráti a kapcsolatuk.

Király Linda tehát szingli, immáron hat éve, emiatt azonban egyáltalán nem búslakodik, hiszen saját bevallása szerint így több ideje jut a családjára, illetve tovább építeni a karrierjét. Magyarország és az Egyesült Államok között is gyakran ingázik, ami kifejezetten nehezítő tényező lenne egy ismerkedés során.

„A pasikkal nulla a helyzet jelenleg, viszont totálisan teljes az életem. Van egy szerető családom, van egy négylábú szőrös gyerekem, azon kívül pedig zenélek. Én igazából perpillanat másoknak élek" – vallotta meg a Borsnak Király Linda. Azt sem titkolja, hogy egyszer szeretne társra találni, de nem mindenáron.

Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár keresni aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalálnak.

(Borítókép: Király Linda. Fotó: Papajcsik Péter/Index)