Sáfrány Emese az őszinteség híve, így semmit sem titkol a kisfia, Nolen előtt. Bár Sáfrány és Hornyák Ádám közös gyereke még csak 3 éves lesz ebben a hónapban, az ő szintjén mindenről beszélgetnek a légtornász szerint.

Sáfrány Emese több mint két éve neveli egyedülálló anyaként közel hároméves kisfiát, Nolent. Bár Sáfrány kezdetben szinte mindent feláldozott a gyereknevelés oltárán, sőt depresszióval is küzdött, ma már hisz abban, hogy egy gyerek akkor boldog igazán, ha az édesanyja is boldog. Éppen ezért az utóbbi időben próbál egészséges egyensúlyt tartani az anyasággal járó feladatok, a munka és a kikapcsolódás között.

„Nem tagadom, hogy Nolen születése után hatalmába kerített a szülés utáni depresszió. Furcsa, mert már a várandósságom idején eldöntöttem, hogy figyelek majd arra, hogy magammal is törődjek, de egy újszülött kisbaba mellett átrendeződik a fontossági sorrend. Emlékeztetnem kellett magam arra, hogy az senkinek sem tesz jót, ha elhagyom magam, így fokozatosan kezdtem törődni magammal és nyitni a világ, a barátnők felé. Mára ez a rend beállt, nincs bűntudatom, ha elmegyek egy szépségszalonba vagy összefutok a barátaimmal, mert tudom, hogy a kisfiam az apukájánál és a nagyszüleinél a legjobb kezekben van. Az viszont tény, hogy amióta édesanya lettem, Nolen a legfontosabb, az ő boldogsága mindenek felett prioritást élvez” – nyilatkozta a  Blikk nek Sáfrány Emese, akinek jelenleg két vállalkozása van. Korábban mindent ő felügyelt, ma azonban előfordul, hogy Nolen miatt a beosztottjai ügyelik a különböző munkafolyamatokat. Egy-egy hosszú nap végén azonban mindig leül a kisfiával, hogy megbeszéljék az egymással történteket, ugyanis szeretné, hogy Nolen érezze: bármit elmondhat neki. Sáfrány pedig maga sem titkol semmit a gyerek előtt.

„Bár sokak szerint még kicsi ehhez, mi rengeteget beszélgetünk. Mindennap elmondom neki a saját szintjén, hogy mi történt velem, a jót és a rosszat is. Ő pedig ugyanúgy beszámol arról, mi történt vele a bölcsiben. Ha sír, ha hisztizik, nem rendreutasítom, hanem megkérdezem, mi a problémája és igyekszem kompromisszumot kötni vele” – árulta el a légtornász.

(Borítókép: Sáfrány Emese. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)