Regán Lili, a Rádió 1 népszerű lemezlovasa férjhez ment, aki a közösségi média felületén osztotta meg az esküvőn készült varázslatos képeket, miközben egy másik megható esküvői történet is napvilágot látott.

A híres kék hajú lemezlovas, Regán Lili élete egyik legboldogabb napját éli. A Rádió 1 népszerű DJ-je hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, aki egy egyiptomi nyaraláson kérte meg a híres rádiós kezét. Az nlc.hu számolt be az eseményről, ahol Lili ragyogóan néz ki az esküvői fotókon.

A fiatal DJ az Instagramon is megosztotta a nagy nap eseményeit, követőivel együtt ünnepelve ezt a különleges alkalmat.

Isten ajándéka!

– írta bejegyzéséhez, amelyhez csodás közös fotókat mellékelt férjével.

Nem csak Lili, hanem a dekoráció és a torta is a kedvenc színében, kékben pompázott, ami még egyedibbé tette a hangulatot.

Az ünnepélyes hangulatot tovább fokozza egy másik megható történet: egy 79 éves nagymama, Ernestine Murphy, szintén férjhez ment, mindössze hat hét ismeretség után. Ez önmagában talán nem tűnik nagy hírnek, de figyelemre méltó, hogy Ernestine 30 évig kitartóan állt ellen az udvarló férfiak közeledésének, így gyakorlatilag fél életét szingliként élte le. Azonban minden megváltozott azon a sorsfordító napon, amikor a templomban véletlenül szembejött vele jövőbeli férje, Moses Cusse. A szerelmes páros nem sokat teketóriázott, gyorsan eldöntötte, hogy összekötik az életüket.

Az esküvőt végül Virginia államban tartották, az Alpha and Omega templomban, 55 vendég előtt. Ernestine unokája, Michelle Washington, aki kezdetben megdöbbent nagymamája hirtelen házasságkötése miatt, végül támogatta a döntést, és büszkén osztotta meg másokkal az örömhírt.

(Borítókép: Regán Lili. Fotó: Youtube)