Hírösszefoglalónkban még: Oszvald Marika 43 évesen adott életet a színésznő első unokájának.

Patai Anna

Repül az idő, hiszen Patai Annát még kislányként a TV2 Megasztár című műsorában ismerhette meg az ország, most pedig már az első közös gyermeküket várja a férjével, Bencével – írta meg a Blikk. Az énekesnő többek között a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos érzéseiről is beszámolt a bulvárlapnak. 

„Az áldott kismamák közé tartozom, mivel egyáltalán nincsenek rosszulléteim és a közérzetem is nagyon jó, ezért nem is kérdés, hogy az utolsó pillanatig szeretnék fellépésekre járni, egészen addig, amíg az orvos azt nem mondja, hogy most már otthon kell maradni, mert bármelyik pillanatban érkezhet a baba. Persze, a férjem azért el szokott kísérni a koncertekre, ugyanis ő vigyáz arra, hogy velem és a picivel is minden rendben legyen. Egyébként nagyon szerencsés vagyok olyan szempontból is, hogy a család rengeteget segít, én pedig hatalmas örömmel fogadom ezt a gondoskodást” – mesélte az énekesnő, aki a szüléssel kapcsolatos érzéseiről is beszámolt.

„Már nagyon várom a szülést, hogy végre a kezemben tarthassam a kisfiamat, akit a pocakomban hordok, de természetesen bennem is van egy kicsi félsz, hiszen egy szülést nem lehet félvállról venni. Persze, mindig arra gondolok, hogy minden édesanya kibírta, ezért nekem is megy majd, illetve a szülőszobában ott lesz velem a férjem is, aki végig fogja majd a kezem, ami rengeteg erőt ad. Mivel tudom, hogy nem egyedül leszek ebben a helyzetben, hanem együtt csináljuk végig” – jelentette ki Patai Anna.

Oszvald Marika

A legendás színésznő már kezdett lemondani róla, hogy valaha nagymama lesz, azonban lánya 43 évesen életet adott első unokájának, így most határtalan a boldogsága.

„A lányomnak 43 évesen adatott meg az anyaság. Már én is majdnem lemondtam róla, hogy megéljem azt a határtalan örömöt, amit egy unoka jelent. Vince születése előtt a lányom boldogsága volt az első, bíztam benne, hogy a Jóisten megadja nekünk ezt a csodát. Amikor Kriszti elújságolta telefonon, hogy anyuka lesz, pont fellépésem volt egy szabadtéri rendezvényen. Sírtam a boldogságtól, és annyira magamon kívülre kerültem, hogy még a falnak is nekimentem. Az első pillanattól fontos része vagyok Vince életének, olyannyira, hogy még a születésének is a szemtanúja voltam. Mese volt látni, ahogy a világra jött. Amíg lehet, szeretnék ott lenni az élete minden fontos pillanatában és minél több dolgot átadni neki” – árulta el a Meglepetés Magazinnak a színésznő, aki a rengeteg munka mellett is igyekszik minél több időt szakítani az unokájára.

Dobó Kata

Dobó Kata közel nyolc év után költözött haza Amerikából, miután szakítottak Andy Vajnával. A színésznő ekkor úgy vélte, hogy a jövőben nem számíthat a filmproducer támogatására, sőt talán még akadályozná is karrierjét.

„Úgy gondoltam, miután én hoztam meg a döntést, hogy ennek a kapcsolatnak véget vetek, benne volt a pakliban, hogy Andy nem lesz támogató velem kapcsolatban. Tehát ez is fejben dőlt el, de nem állt messze a valóságtól: volt egy jó pár év, amikor nem voltunk a legjobban, mert nem vette túl jól ezt az egészet” – mondta Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában Dobó Kata. 

(Borítókép: Dobó Kata. Fotó: Bődey János/Index)