Marics Peti egy rég elfeledett szerelmi kalandja került elő a Zsákbamacska legutóbbi adásában, ami igencsak kínos pillanatokat okozott a népszerű énekesnek.

Németh Lajos

A nyári gyümölcsök, mint az eper és a cseresznye után, idén a sárgabarack is korán érett be, így a szedd magad akciók már a hétvégén elkezdődtek. Azonban a meteorológus, Németh Lajos szerint a záporok és zivatarok még egy ideig megnehezíthetik a gyümölcsszedők dolgát.

A Mokka című műsor riporterének, Csehy Andrásnak adott interjúban Németh Lajos elárulta, hogy jelenleg a Medárd időszakát éljük, ami idén két-három héttel korábban kezdődött el.

„Már májusban is jelentős csapadékmennyiséget kaptunk, és a jelenlegi előrejelzések szerint az ország különböző pontjain, egészen szombatig további nagy mennyiségű esőzés várható” – mondta a meteorológus. Hozzátette, hogy ezek a zivatarok jellemzően kis területeken okoznak nagy mennyiségű csapadékot, akár egy hónapnyi eső is leeshet rövid idő alatt.

A szakértő szerint bár a viharos időjárás kihívást jelent a barackszedésben részt vevőknek, a megfelelő előkészületekkel és időzítéssel még így is sikeres lehet a gyümölcsszedés.

Megasztár

Vége a találgatásoknak, a TV2 végre felfedi, kik alkotják a 2024-es Megasztár zsűrijét, amely újra műsorra tűzi a népszerű tehetségkutató műsort. Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi – ők lesznek azok a csillagok, akik a következő szezonban ítélkezni fognak a tehetséges énekesek felett.

Az új zsűri összetétele széles körben reprezentálja a magyar zenei életet, minden tagja komoly sikereket ért el a magyar könnyűzenei színtéren. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta:

„A Megasztár 2024-ben újra a képernyőre kerül, és büszkék vagyunk rá, hogy ilyen tehetséges, elismert művészeket sikerült megnyernünk zsűrinek. Várjuk, hogy újra láthassuk a műsor inspiráló hatását a magyar zenei életre.”

Rúzsa Magdolna, aki maga is a Megasztár korábbi győztese, izgatottan várja, hogy mentorálhassa a fiatal tehetségeket.

Hihetetlen érzés újra itt állni, de most a másik oldalon.

Anno én is itt kezdtem, és most, 20 évvel később, segíthetek másoknak átélni ezt a fantasztikus utazást” – mondta az énekes.

Marics Peti, a zsűri legfiatalabb tagja, aki gyerekkorában még a Megasztár stúdióban szurkolt a versenyzőknek, most izgatottan mesélt arról, hogy milyen érzés zsűritagnak lenni:

Anno én is próbálkoztam, hogy bekerüljek, de sosem jött össze.

Most viszont itt ülhetek, és segíthetem a jövő tehetségeit. Nagy megtiszteltetés és felelősség egyben.”

Molnár Ferenc Caramel, aki szintén a Megasztár egyik korábbi győztese, elárulta, hogy számára mennyire fontos ez a műsor: „A Megasztár megváltoztatta az életemet, és most visszaadhatom azt a sok szeretetet és támogatást, amit én is kaptam.”

Papp Szabi, akit a zenei világban eddig főként mint a Supernem együttes tagját ismertek, most új oldaláról mutatkozik be.

A Megasztár több, mint egy tehetségkutató.

Itt valóban a zene és az előadók állnak a középpontban, és én is hozzátehetek a sikerükhöz” –mondta Papp Szabi.

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere, aki először vesz részt ilyen típusú műsorban zsűriként, hozzátette: „Ez a műsor a valódi tehetségek felkarolásáról szól. Izgatottan várom, hogy felfedezhessük az új generáció csillagait.”

Marics Peti

Ciki helyzetben találta magát Marics Peti egy TV játék során, amikor egy versenyző felidézett egy régi, kissé pikáns történetet a múltból. A VALMAR énekesét azzal tréfálták meg, hogy egyszer flörtölt a versenyző egyik szomszédjával egy teniszpályán.

A Zsákbamacska nevű műsorban a játékos két lehetőség közül kellett választania a műsorvezetőknek, Marics Petinek és Pető Brúnónak, hogy melyik indokot árulja el a játékban való részvételére. Ők a „B” indokra voltak kíváncsiak, amit hallva még inkább meglepődtek.

A versenyző rávágta, hogy van egy közös ismerősük Marics Petivel, aki üdvözletét küldi az énekesnek. Ezután egy régi sztorit is megosztott, miszerint a még tizennégy éves énekes bókolgatott egy hölgynek, aki ma már boldog házasságban él. Pető Brúnó nem hagyta szó nélkül a dolgot, és viccelődve szembesítette műsorvezető társát a múltbéli esettel.

Ne játszd el, hogy nem ismered! Becinkelt mi? Kioffolt?

– faggatta Marics Petit, aki bár állította, hogy nem emlékszik a történtekre, azt ígérte, utánajár majd a dolognak.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Tövissi Bence/Index)